Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
SanyaCsancs #41472 üzenetére
Ebbe már semmit. Kompéett csere.
-
NFree
addikt
válasz
SanyaCsancs #41472 üzenetére
Én nem vagyok othon amd cpu -ban, de jó lenne tudni mient a tokozása az alplapnak 939, vagy am2,sajnos az egész gép elég öregecske, nem tudom hogy kapni még ezekbe új cumókat, használt tuti van pl itt az apróban.
Jó lenne legalább 4gb memória, tehát +2gb, amit megint nem tudok hogy hány slott van az alplapon, de valszinű , már nehéz lessz ugyan ilyen memcsiket szerválni, ezért csere az egész.
A vga-t sem ártana cserélni . valami izmosabb darabra.
De sajnos sanszos , hogy venni kéne egy új gépet mert nem érdemes vel küszködni.
Kérdés mennyit szánnál rá?
Ha ez a lehtőség is fent áll , akkor fordulj kérlek [ide] a kérdéseddel a srácok biztos összepakolnak neked valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest