Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a választ. A biosban sehol sem találok ram időzítést. Hol van?
És akkor most amikor felhúzom az fsb 400ra, akkor ugye visszaosztom a ramokat ez oké. De ezzel a piros villógós system voltage not optimized felirattal mit csináljak? Mert ha felhúzom az fsb-t és a system voltage controlt autora állítom akkor minden ok, zölden kiírja hogy voltage optimized. Te viszont azt írtad felejtsem el ezt az "auto" beállítást.

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Yettel topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És akkor most amikor felhúzom az fsb 400ra, akkor ugye visszaosztom a ramokat ez oké. De ezzel a piros villógós system voltage not optimized felirattal mit csináljak? Mert ha felhúzom az fsb-t és a system voltage controlt autora állítom akkor minden ok, zölden kiírja hogy voltage optimized. Te viszont azt írtad felejtsem el ezt az "auto" beállítást.