- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Kuponok....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megvagyok
tag
válasz
speedydb23 #39431 üzenetére
Hú, kicsit félreértettük egymást, a kép nem konkrétan az én beállításaimat mutatja, csak google-n találtam és azért linkeltem, hogy meg tudjam mutatni, hogy milyen beállítási lehetőségek vannak egy olyan lapon mint az enyém .
Tisztában vagyok vele, hogy közel sem vagyok professzor a tuning témában, ezért a feszültségemelés meg se fordult a fejemben, főleg nem ilyen mértékben
Bocsánat, ha félreérthetően fogalmaztam.Abban, hogy hogyan tudnám azt beállítani, hogy a memória ne akarjon 667 Mhz fölé menni FSB emelésekor, tudna valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hardcore café
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 14900K FÉLGÉP - Minden garis - Kedd estig, utána bontom
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- PNY Quadro P600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest