- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
Apollo_21 #38491 üzenetére
Szerinted amin véletlenül bejön a win azt az órajelet már le kéne hogy lehessen stabilizálni?
Jó is lenne ha így működne hogy amin beindul az már jó is.Nekem sem stabil 4GHz a tesztprogikban de mivel másban nincs gond nekem sikerült túltenni magam ezen a hatalmas lelki problémán és használom akkor is úgy. Igaz álmatlan éjszakáim vannak hogy 3 óra prime után mért indul újra a gép, de játék és bármi egyébben meg nem. Pedig a világon a legfontosabb a prime 95 futtatni 36 órán keresztül és arra elélvezni.
Részemről befejeztem ha értetlenek vagytok. Továbbra is ajánlom az általam linkelt topikot és nézd meg kinek menyit megy ez a cpu, ha tele van 4,5GHz-es darabokkal akkor megértem a felháborodásod de nem lesz.
Amúgy igen fasza az a hűtő kegyetlen brutális kinézete van
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen autót vegyek?
- Crypto Trade
- Macska topik
- Milyen program, ami...?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest