- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
darál0w #22129 üzenetére
Alapfeszen szerettem volna valamit kihozni, de egyébként már 210Mhz-es HT-vel sem volt stabil, többször lefagyott a gép. Gondolom a ram nem bírta az iramot.
A cpu esetében csak azért óvatoskodom a feszemeléssel, mert nem az enyém, csak használom
És akármennyire elavult darab, elég borsós árat kérnek egy ilyenért.
Ha minden jól megy, fél éven belül szeretnék venni pár dolgot, de addig gondoltam elketyeghetne a proci 2.6Ghz-en. Csak írdatlanul fűt a 4870, elég meleg van a gépben, és így is az egyik magja a procinak 80fokos, amire rá is kérdeztem, hogy ez miért lehet, de válasz sajnos nem jött.
Ha megemelem a memóriák feszültségét, a gyengébb típusúnál próbálkozhatok 3/4/4/8 helyett azokkal az értékekkel, amit a többi bír? (2.5/3/3/7)
Ezt amúgy vettem:
"HT frequency ratiot autorol vedd manuálsira. a max értéktől legalább 2vel alá.
cpu frequencyt emeled. és szépen visszaosztod a ramokat alaporajel alá."Ma már nem állok neki szórakázni vele, de ha már mindennel tisztában leszek, akkor de
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen routert?
- Asztalos klub
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest