- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy107
senior tag
válasz
--HARDCORE-- #20642 üzenetére
""amugy szerintem még mindíg szar a Giga
csak azért írom le, mert Asussal 333as FSB mellett alap volt a 800as ram...""
Nekem is volt Asus lapom, kb ennyit tudott mint amit leírtál.Nem szerencsések ezek az átfogó általánosított vélemények. Ki kell próbálni mind a kettőt. Ezek szerint az Asus-ban még mindig szét kell feszelni mindent. Azt azért tudjad, hogy E5200 333X10.5 beállításhoz nagy általánosságban elég a szar Gigákban 1.232V-1.280V.
-
dvd_R+
őstag
válasz
--HARDCORE-- #20642 üzenetére
hát igen én nem vettem nekem ez pluszba van de én giga párti vok lehet h a te asus lapod tipusban nem ép egy p965 ds3 al versenyezne ha már gigahoz kell mérni
és a lényeg hogy a fentebb leírt alkatrészekböl ál most össze a gépezet és ebböl a gépezetből mit lehet ki hozni amit én ki tudtam le írtam és az volt a kérés ha vlaaki tud jobb beálitást ezekhez az alkatrészekhez ami stabilan megy vagy lát hibát amit javitsak a biosba állitgatás szempontból az jelezze
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest