- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
darál0w #19790 üzenetére
ja hál`isten ... arra még rájöttem, hogy ez a "feature" akkor jön be, ha a procinak sokat adsz, pl szépen ahogy másztam felfelé 360FSB és 10x szorzónál bebuktam, a feszkót egyelőre csínnyán adagoltam, 2.5xxx fölé nem nagyon mentem vele ...
na mindegy is, bebuktam vele mert blank screen után kb 20mp paúz, majd billenytyűledek felvillannak, vga venti felpörög és az élet visszatért a drágámba ... csakhogy immáron ismét csak akármit állítottam, ezt egyébként engedte, maga az érték a BIOS saving és restart után nem változott... tehát mint előbb.
majd még utána akarok nézni egy két BIOS ficsörnek hogy pontosan mit is takar, szvsz elég kemény beállítási lehetőségek vannak ezen a lapon, sokkal több, mint a barátom P5P41D-jén pedig anno azt a deszkát én akartam megvenni ...
na majd beszámolok, de mára elteszem magam, kösz a segítségeteket, szerintem még jöbnni fogok
ui.: AKASA hűtőkről mi a véleményetek???? ha megtalálom dobok be képet, a típust már nemtom mert eldobtam a dobozt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Béta iOS-t használók topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged