Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz darál0w #19790 üzenetére

ja hál`isten ... arra még rájöttem, hogy ez a "feature" akkor jön be, ha a procinak sokat adsz, pl szépen ahogy másztam felfelé 360FSB és 10x szorzónál bebuktam, a feszkót egyelőre csínnyán adagoltam, 2.5xxx fölé nem nagyon mentem vele ...

na mindegy is, bebuktam vele mert blank screen után kb 20mp paúz, majd billenytyűledek felvillannak, vga venti felpörög és az élet visszatért a drágámba ... csakhogy immáron ismét csak akármit állítottam, ezt egyébként engedte, maga az érték a BIOS saving és restart után nem változott... tehát mint előbb.

majd még utána akarok nézni egy két BIOS ficsörnek hogy pontosan mit is takar, szvsz elég kemény beállítási lehetőségek vannak ezen a lapon, sokkal több, mint a barátom P5P41D-jén pedig anno azt a deszkát én akartam megvenni ...

na majd beszámolok, de mára elteszem magam, kösz a segítségeteket, szerintem még jöbnni fogok ;)

ui.: AKASA hűtőkről mi a véleményetek???? ha megtalálom dobok be képet, a típust már nemtom mert eldobtam a dobozt

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés