Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kNG
senior tag
válasz
darál0w #15248 üzenetére
Na most 333ról próbáltam, a ramokat visszaosztottam hogy 667Mhzen menjenek, és CMOS reset lett a vége
d***ljek meg ha értem...ettől sokkal magasabb eredményeket is láttam már, ugyanilyen lappal, ugyanilyen procival! (3,42 ghz pl...). Én nem akarok ennyit elérni, csak 3,2 GHz elég lenne, de leginkább azt lenne jó tudni, hogy a lap antituningos, vagy a proci? Vagy másképp feltéve a kérdést : érdemes-e váltanom EBBEN a lapban Q8200-Q8300-ra és lenne-e igazán látványos sebességnövekedés alkalmazások és játékok alatt, vagy nem, tuningolható lenne-e a quad ebben a lapban, vagy nem?
Amit még elfelejtettem megemlíteni : Próbáltam 282-es FSB-t alacsony szorzóval is, ugyanúgy elkezdte tölteni a windowst, majd restartolt...10-es szorzóval próbáltam, simán bírnia kéne sztem, mert a 3GHz-et is viszi stabilan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTPC (házimozi PC) topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Borderlands 4
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest