Hirdetés
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sdi
addikt
-
direwolf
őstag
Nem, nagyon nem jól látod. Azzal, hogy egy apróbb hibát felnagyítasz, pont Te vagy aki polarizálod a témát. És azzal, hogy bevonsz, nem releváns dolgokat is (pl. CPU), csak szítod a hangulatot. Ha a helyén kezelnéd a dolgokat, gyakorlatilag ez mind marginális kérdés lenne.
A politikai vonalat azért említettem, mert ez a fajta kommunikáció (mármint a teljesen más témák összevonása, hogy nagyobbnak tűnjön az aktuális) a jobboldalra jellemző retorika. -
Raysen623
veterán
Félre ne érts nekem sem volt problémám egyik módszerrel sem, de amita ilyen jellegű hibák előfordulhatnak szinte bárhol, bármivel, azóta biztosra megyek.
#6Busterftw: Nem kötelező minden egyes drivert feltelepíteni. Ha pedig mégis kell, egy könnyen megkerülhető problémáról beszélünk.
#7AxBattler: No offense, de friss driver-ről szól a cikk, amit vag telepítesz, vagy nem. OC beállítások és profilok más téma nálam. Legjobb tudomásom szerint el lehet menteni az OC beállításokat és vissza lehet tölteni. Nyugodtan javíts ki ha tévedek.
-
slmSIG
tag
"Én mindig csak annyit csinálok, hogy bepipálom driver telepítéskor a beállítások alapértelmezettre állítását és simán rányomom az előző driver verzióra az eddigi telepítésre. Így tolom évek óta, amikor AMD-m volt és most is, amikor NVIDIA-m van. Egyszer se volt probléma belőle, pedig vagy 50 darab driver telepítésen túl vagyok ezzel a módszerrel."
Tényleg? Ha meg így van, mit okoskodsz te is?
Titeket lever a víz, ha sok ökörséget nem toljátok be minden AMD -s hír alá?? -
Raysen623
veterán
Ezt a kört már a másik topicban megfutottátok ha jól emlékszem. Legszebb dolog ebben, hogy a 20. ilyen driver hír alatt is ugyanúgy fel fogja dobni valaki. A kedves felhasználó bénázásáról és felelősségéről meg továbbra sem folyik vita. Nem olyan nehéz egy rohadt drivert telepíteni, mint azt egyesek lefestik. Én minden gyártónál, minden VGA meghajtó telepítéskor teljes clean-up-ot csinálok. Szóval ha lehet ezt a kettős mércét jó lenne befejezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest