Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
direwolf
őstag
válasz
Busterftw
üzenetére
Hagyjuk ezt a mesedélutánt, nem vagyunk már gyerekek (én legalábbis biztosan nem) Ezen a vetítésen, hogy szoftverhibák, meg AMD hozzáállás miatt tömegek menekülnek tőlük, csak mosolyogni tudok. Főleg úgy, hogy 20% alatti a piaci részesedésük. Van az a mém a Travoltával, most lusta vagyok linkelni... hol itt a tömeg???
Ja, és kb. 15 éve csak AMD PC-im vannak/voltak saját tulajdonban (van/volt NVidia is a környezetemben, mielőtt ebbe kötsz bele).
Most itt következne az, hogy hány szoftveres hibába futottam bele... hmmm, ha jól emlékszem egyszer nem akart települni egy driver elsőre, de másodszorra sikerült neki. Úristen, miért nem váltottam NVidiára azonnal?
szerk.: ez utólag átolvasva nem úgy jön le, ahogy gondoltam, de nem törlöm, inkább kiegészítem: nem kételkedek abban, hogy vannak hibák, amik bizonyos esetekben zavaróak lehetnek a felhasználók egy kis részének. Ez minden gyártóra igaz. Csak azt vitatom, hogy AMD-nél gyakrabban, vagy súlyosabbak fordulnának elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi