Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Nem tudom melyik változatot kaptuk el (maszkban a reptéren vagy repülőn), vagy ba.4, vagy ba.5, mi párommal elég durván megszenvedtük, anyósom is elkapta tőlünk, neki egy kis orrfolyáson kívül semmi baja nem volt, pedig a teszt nála is egyértelmű pozitív lett.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Drizzt #63444 üzenetére
Még szerencse, hogy nem lett maradandó károsodásod. A dokid ráadásul úgy néz ki, ismerte is a hatásokat, mégsem tudott annyit sem mondani, hogy ilyen mellékhatások esetén azonnal hagyd el?
Persze amúgy nagyon hatásos cucc, jó lenne valamiféle érzékenységi tesztet kifejleszteni hozzá, és csakis úgy szabadna adni, vagy abszolút életveszélyben. Mert akik érzékenyek rá, azoknak idegméreg. Igen, idegméreg. -
South Velen
addikt
válasz South Velen #63440 üzenetére
Vagy Dr. Szakács Krisztina: [link]
[link]Sok pénzt tennék rá, hogy a házirovosok nagy része nem is tud a veszélyekről.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Ha valaki valamilyen gyógyszernél mellékhatást feltételez sőt tapasztal magán = gyíkemberező idióta. Ez már egy bitnyi IQ sincs.
Az FDA-nál is csak gyíkemberező alusapkások ülnek hogy ki merték adni a black box figyelmeztetést a floxacinokra.
Nyilván az a többszázezer ember akinek valamiféle permamens rokkantságot vagy idegrendszeri károsodást okozott a cucc, azok is csak beképzelték.
Korántsem olyan frekvenciáról beszélünk mint az oltások esetében (vagy szinte bármilyen más gyógyszert említhetném), annál sokkal nagyobb arányról és súlyosságról.
Ami sokszor jelentősen alulreprezentált hiszen magától ki gondolná hogy egy antibio ilyen szinten nyúl bele az idegrendszeri folyamatokba, főleg ha több hét eltelt a beszedés és a tünetek közt (ami jellemző).
Persze így is mindig lesz olyan aki beleesik abba a 95%-ba aki egyáltalán nem érzékeny rá és baromi intelligens módon konteónak hisz bármi mellékhatást.
Ez a "neten olvastad" különösen nevetséges érv, pláne egy netes újságcsoport tulajától pontosan tudjuk, hogy van a neten rengeteg faszság és nem faszság, az a lényeg, ki hogyan szelektál.
Összemosni ezeket az "ótásban chip van" kategóriával nem csak szánalmasan unintelligens de veszélyes is.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Pfuh bakker.
Ez kemény. 2 sino + 1 pfizer után máris aggatnátok a chemtrailes jelzőt, úgy hogy 2 szem levo után leszakad a jobb karom és szédelgek.
De úgy aggatjátok, hogy rohadtul nem is néztek utána az egésznek. Nem a Zemberek akarták betiltani hanem maga az FDA.
Komolyan néha úgy érzem magam hogy ugyanannyira egybitesek vagytok mint a konteósok, csak "upside down".
Asbee: csak azutan kezdtem el olvasgatni, MIUTÁN tüneteim lettek tőle.
Kiszálltam.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Azért jó lenne ha nem fognátok rá mindenre hogy konteó.
Az olyan lenne mint lacafaca, csak a másik véglet.
Attól még hogy te nem vagy rá érzékeny, elég nagy frekvenciával érzékenyek rá az emberek és a mellékhatások olyan brutálisak és permanensek lehetnek hogy ahhoz képest a covid tényleg egy szivárványos indiánszökdelés.
Szerencsére a szervezetem azonnal jelezte, hogy valami nem oké ezzel és így remélem ennyivel megúszom.[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Az biztos, hogy ezt nem szedem végig. Természetesen konzultálok egy másik orvossal, mire váltsak, de a háziorvosomban ezután megrendült a bizodalmam.
Ez nem konteó, még angol kifejezés is született rá "floxed". Többször be is akarták tiltani, csak több embert mentett meg mint ahányat megnyomorított.
Nem az oltásoknál tapasztalt 1:1000000 arányról van szó. Sajnos már én is csak azután ástam bele magam hogy kettőt beszedtem.Amúgy hatott, mert jobban vagyok mandula ügyileg, de milyen áron? Most itt parázok, hogy megnyomorít -e ez a szar.
Azt is értem, hogy valószínűleg a covid miatt írta fel ezt, hogy a tüdőgyulladást a legnagyobb eséllyel elkerülje.[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz kolopele #63368 üzenetére
Nekünk a teszt ahogy felvette a folyadékot pozitív is lett, nem volt kérdés.
Csak ugye az volt a kérdés, hogy lehet -e a covid tünete a tüszős mandula, vagy külön benyeltem azt is.
Antibionak pedig levofloxacint kaptam, amitől teljesen kótyagos lettem és elkezdtek fájni a végtagjaim, ennek örömére rá is kerestem a mellékhatásokra, és ez valami horror. Ez egy kib* idegméreg. Szerintem ezt csak végső stádiumban kellene felírnia bárkinek is... Természetesen váltok is másik antibiotikumra, és azon izgulok hogy ne bénuljak le a levofloxacintól
Ha még feleslegesen is szedtem be, akkor különösen jó
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Sikerült benyelni a covidot múlt héten, éljenek a reptéri várók, amit a biztonság kedvéért 18 fokosra hűtenek és persze már maszk sem kell, mert nem is bírná elviselni a paraszt ha """"korlátoznák a szabadságában"""" pár órára
Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy a mandulám is olyan mintha tüszős lenne. Emiatt a doki fel is írt antibio-t amit két napja szedek, de lehet tök feleslegesen? Lehet ez a covid tünete? Eddig úgy tudtam tüszőket a mandulákon csak baktérium okoz, vírusok közül pedig csak a mono. Lehet a covid is? Valaki tapasztalt ilyet? Egy hozzászólást találtam ami hasonló eset volt.
Amúgy kegyetlen szenvedés van, 38.5 fokos láz, fejfájás, szédülés, köhögés meg ez az istentelen torokfájás.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Mondjuk első körben kötelezővé tenném a home office-t azokon a helyeken ahol ez megoldható. Ehhez képest mindenhol a visszatérés a tendencia az irodába, ami ugye azt jelenti, hogy egy esetleges fertőzött akár 5-10 embernek is tovabbpasszolhatja, főleg ha számolunk a tömegközlekedéssel, míg ha otthon marad akkor jellemzően 0-3.
3 ciklust számolva is ez 10*10*10 vs 3*3*3 azaz 1000 vs 27 eset.
Egy csomó helyen persze bele lehet kötni a számításba, de a nagyságrendek nagyjából ezek.De tudom akkor nem pörögnének úgy az éttermek meg az ingatlanbérlet piac, inkább haljunk meg 15-20 évvel hamarabb mert az évi 1-3 covid szétcseszi az állapotunk.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Párom aki elvileg remote dolgozik, most behívták egy hét irodai munkára (egy otthon is végezhető munka miatt, innen is csókoltatom a CEO-t). Úgyhogy mehet a BKV meg az állandó személyes mitingelés feleslegesen.
Kérdés, hogy mit fog elkapni? Omikron? Vagy még van esély deltára is?
-
South Velen
addikt
Meg még rengeteg helyen.
Cégeknél karácsonyi parti, eszem-iszommal egybekötve, lehetőleg karácsony előtt egy héttel, hogy utána a nagy családot is szét lehessen fertőzni.
True story, nem egy ilyen cég van csak ismerősi körben..
Persze a maszk beltérben kötelező, de tudjuk, hogy a gyakorlatban 99% nem fogja felvenni, pár ital után az a 1% se.
Ha pedig nem mész, te vagy az antiszoc.[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Csak elmélkedésnek, tök laikusan. (ha nagy hülyeség, nyugodtan offba rakható)
Szóval vannak ezek a felvetések, hogy Sinoval jobbak az esélyek az omikron ellen (talán) mivel teljes vírus.
Viszont amit eddig olvastam erről a rettegett "ADE" -ről, annak nagyobb esélye van történni Sinonál mint a többi vakcinánál (szintén, mivel teljes vírus).
Persze mindezek spekulációk, de akkor most hol lehet az igazság, mert bár tudom, hogy ezek baromi komplex dolgok de ez így paradox.[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Koszi neked is és mindenkinek.
Nem vitatkozas gyanant, csak nem értem, hogy akkor miért inkább csak a pfizer/moderna-nal szoktak emliteni hogy jelentosebb a szivizomgyulladas/-infarktus eselye? Illetve azzal kapcsolatban szulettek tanulmanyok.
Siman csak nagyobb elterjedtsege okán, és a janssen-nél még nagyobb az esély ezekre a mellekhatasokra?
Illetve az is el szokott hangzani hogy ha kicsit para van az mrns-tol, akkor legalabb szurass janssent.
-
South Velen
addikt
-
South Velen
addikt
Hali,
Mi a helyzet most a Janssen vakcinával?
Az elején arról szóltak a hírek, hogy olyan gyakorta okoz vérrög problémákat mint az AZ.Két sinora szeretnénk oltatni párommal és a janssen szimpatikusabb mint az mRns.
Illetve mindegyik oltoponton elérhető? Úgy tudom nem sok van belole.
-
South Velen
addikt
Sinopharm első adag után 3,5 héttel páromnak és nekem is egy halvány elszíneződést sem mutatott az itthoni igg/igm gyorsteszt. (Biosynex típus) Csak a kontrollcsík jelent meg .
Sok helyen olvastam, hogy ettől nem kell megijedni, de azért halvány csíkban legalább egyikünknél reménykedtem. De akárhol olvastam, nekem nem állt össze a fejemben, hogy miért nem mutat a gyorsteszt semmit.Valaki tudna linkelni egy jó összefoglaló cikket, hogy miért jó ez így?
Vagy úgy általánosságban ki lehet mondani, hogy ilyenkor biztos nincs még antitestes védelem?
Azt is tudom, hogy 2. oltás után kb. 10 nappal kéne ilyesmit mérni, de mivel fiatalok vagyunk (32, 23), azért számítottam volna egy gyenge antigén szintre. Ráadásul most muszáj lenne jó pár helyre járni-kelni, de így elszomorodtam kicsit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- PlayStation 5
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest