- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Dorian #70016 üzenetére
Engem három évvel ezelőtt a post covid nagyon eltalált és szerintem abban benne volt az is, hogy a betegség után két héttel már full intenzitással edzettem. Nem volt tapasztalatom a coviddal, eszembe nem jutott, milyen vendégszerető tud lenni.
Egy életre megjegyeztem, főleg mivel az alap covid után 2 hónapig szívtam.Azt hittem tanulok belőle és ez részben igaz is, mert most 3,5 hetet hagytam ki és nagyon kis intenzitással kezdtem el a mozgást, kvázi nyugdíjas tempóban.
Most 9 héttel a betegség után kb. a korábbi intenzitás 80-90% -a között vagyok és egyelőre lekopogom, megy az edzés és nincs plusz tünet.
A covid szövődmény jóval szelídebb lefolyású volt annak ellenére, hogy maga a betegség első szakasza keményebb volt, mint 3 éve.
Nálam a pulzus volt jó indikátor, most is monitorozom mennyire tolerálja a szervezetem a terhelést.
-
válasz
Dorian #70016 üzenetére
qrvára ne menjen futni!! nem játék ez, én is látom, hogy szép idő van, de NEM!
(most direkt öntökönlövés, de két héten belül is fölösleges kockázat, akárhogy van. ez pont nem a felesleges rettegés, nem kell parázni az egész vírustól, de direkt piros szőnyeget gurítani neki tünetek mellé nem szabad, mert tud erőre kapni számára ideális helyzetben és azt nem akarjátok kipróbálni)
az spo2-t berakhatom a postaládába, nem kell azonnal köszipuszizni
(bármilyet lehet venni, vagy ha van olyan okosórád, ami mér ilyet, az is jó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest