- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
őstag
Bocs, közben gépet váltottam, kifutottam a szerkesztésből. Itt egy link ahol nagyjából minden anyag megvan amit sikerült eddig összekaparni. Ez sajnos nem az az összefoglaló amit keresek, hanem az elmúlt két év alatt összeszedett anyagok gyüjtőhelye, de amint meglesz amire gondoltam, az is ideteszem. Itt nem fogják annyira az ember kezét, bele kell mászni az anyagokba, ráadásul fordított időrendben is van. [link]
-
kpityu2
őstag
Ezek a kifogások nem az én kútfőmből származnak természetesen, hanem virológusoktól és biológusoktól. És úgy gondolom, hogy egy közepesen értelmes ember fel tudja mérni, hogy amit egy szakember mond az konzisztens-e. És bár lelkesen hivatkozol a tudományra, az érveid kimerülnek a személyes támadasban és a tekintélyre hivatkozásban. Biztosíthatlak, ha a felmerült kérdésekre más válasz is lesz azon kivül, hogy hülye vagy hozzá kisfiam, meg hogy amúgy is sok vadállatot árultak a piacon úgyhogy tuti onnan ered, azt is elfogadom majd.
-
t72killer
titán
Elég egyértelmű, ha hihető bizonyíték lesz a laboreredetre, azt címoldalon realtime hozza majd le a kerti macskák egerészőkörlevele is, nem beszélve a komplett világsajtóról.
Én erősen GYANÍTOM, h laborból lógott meg, de ahogy nézem akkor lesz bizonyíték, ha az illető laboráns elismeri, hogy hazavitt 8 bőregeret a vasárnapi vacsorához.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest