- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1. Ha munkába járáshoz (napi 10-15km) nem érdemes feltenni a sisakot, az azt jelenti, hogy egy év alatt 2500-3700 km-t tekersz sisak nélkül. Ha egy 100km-es hétvégi túrához már érdemes sisakot venni, akkor 3000km-hez miért nem?
2. Hasonló probléma, hogy ha elugrom kocsival egy km-re egy zsák cementért, akkor érdemes-e bekapcsolni az övet. Gondolom, érvelésed szerint felesleges fáradság, kicsi a kockázat. (Egyszer karamboloztam eddig (többet nem is szeretnék) fél frontálisan: akkor elindulás után kb. 200 métert sikerült megtennem saját kerekeken (utána tréler).)
3. "Esemény" után meglepően sokan értékelik át a kockázat/kényelmetlenség viszonyokat. Az erős jellemek persze nem.
-
Vesa
veterán
Látom, nem ment át a példám...Engedjük el.
Én se hordtam sisakot gyerekként, mert elmaradott idiotizmus volt...áldom is a szerencsém,hogy nem lett bajom. Csak ugye van aki felfogja, hogy mi volt régen rossz és tovább fejlődik, van aki meg egyhelyben pörög egész életében a "#régenmindenjobbvót & #jóvanazúgy" jeligére.
"Az meg, hogy te hülyének tartod azt, aki sisak nélkül ül bringára, az a te problémád."
Ez pontosan így van, mivel ezzel csak magát nyírja ki, engem egyáltalán nem érdekel. Csak sajnos ezek a szellemi zsenik viszik aztán tovább ezt a csodás mentalitásukat olyan területekre is, ahol már nem csak magának árthat vele (dohányos, Covid, gyorshajtó stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Elektromos autók - motorok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest