Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• t72killer

titán

válasz andor80 #33071 üzenetére

Egyelőre jó nagy zsákbamacska a magyar helyzet. A sino sokaknál hatott azért, azaz a teljes sino-s populációt nem lehet leírni. Az összes oltásra megáll, hogy régesrég oltottak nagyrészének is van valamennyi védelme, még ha az a határérték alatt is van. De kérdéses, hogy ez a soványka védelem mire lesz elég?

Szerencsére sokan tolják a boostert, úgyhogy esélyes, hogy Mo nem lesz a "sok oltott van kórházban" országa.

Antivaxxerből persze nincs hiány, remélhetőleg majd publikálják hány normálisan beoltott és hány világmegfejtő zseni dobta fel a pacskert amikor oda kerülünk.

#33072: igen, a brutál alfás hullám öröksége is javít a magyar reményeken. Bár abban nem vagyok annyira biztos, hogy a 60+ populáció felén átment volna. Országosan lehetett max 3-4M fertőzött (1% CFR-ből visszaszámolva). Nem tudjuk ezek hány%-a oltott, én egy minimum felét betippelnék, azaz az oltatlan tábor számát én nagyonmax 2M-val csökkenteném amiben a pici gyerekek is benne vannak.

Új hozzászólás Aktív témák