- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
andor80 #33071 üzenetére
Egyelőre jó nagy zsákbamacska a magyar helyzet. A sino sokaknál hatott azért, azaz a teljes sino-s populációt nem lehet leírni. Az összes oltásra megáll, hogy régesrég oltottak nagyrészének is van valamennyi védelme, még ha az a határérték alatt is van. De kérdéses, hogy ez a soványka védelem mire lesz elég?
Szerencsére sokan tolják a boostert, úgyhogy esélyes, hogy Mo nem lesz a "sok oltott van kórházban" országa.
Antivaxxerből persze nincs hiány, remélhetőleg majd publikálják hány normálisan beoltott és hány világmegfejtő zseni dobta fel a pacskert amikor oda kerülünk.
#33072: igen, a brutál alfás hullám öröksége is javít a magyar reményeken. Bár abban nem vagyok annyira biztos, hogy a 60+ populáció felén átment volna. Országosan lehetett max 3-4M fertőzött (1% CFR-ből visszaszámolva). Nem tudjuk ezek hány%-a oltott, én egy minimum felét betippelnék, azaz az oltatlan tábor számát én nagyonmax 2M-val csökkenteném amiben a pici gyerekek is benne vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest