- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andor80
senior tag
válasz
Gothmog #31092 üzenetére
Abban a hszben mi volt személyeskedés ezt komolyan nem értem?..Olvasd el .De lehet ehhez kell egy ivarérettségi szint .
Leírtam állami feladatért nem fogok fizetni
Én pont tudok különbséget tenni mivel allergiás és asztmás is vagyok. Szerintem ne hangoskodj többet nem visz előre. Köszi!
Jelen pillanatban semmi semmi igazolja ,hogy pár köhögő ember kora ősszel allergia szezon közepén:
Éppen a te félelmedi igazolódnak be ami a covid apokalipszis.
Baj van de allergiát tagadni az már majdnem laposföld -
viharhozo
addikt
válasz
Gothmog #31092 üzenetére
Csak ilyen FYI.
1. A gyerek nem mehet ovodaba/iskolaba, ha _barmilyen_ tunete van. Ertsd: ha taknyos, akkor se.
2. Csak akkor mehet vissza, ha a haziorvosa errol papirt ad neki, vagy letelik a karantenidoszak (meg se neztem, mennyi, de 10+ nap).
3. A haziorvos csak akkor ad papirt, ha hozol friss, negativ tesztet. Ofcoz sajat penzen.Ez a szabaly, tok mindegy, h ki mi kozott tud kulonbseget tenni.
Termeszetesen ezt senki se tartja be, mert betarthatatlan. Ovodaban nagyobb a rugalmassag, de az iskolaban megy a zsonglorkodes.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Gothmog #31092 üzenetére
Pedig mi sem rohagnálunk ezért tesztelni, torokfájás, orrfolyás, köhögés, ha ebben a sorrendben van és nincs más tünet, akkor ez az, ami kb. 10 éve minden évben megvan, mindenkinek a családban évente 2x, amióta a gyerekek elkezdték az óvit.
Nejem is néha mondja, hogy érzi, hogy kapar a torka, de aztán nem lesz utána más tünet, most akkor ezért fizessek ki x forintot mindig?
Eddig az volt a mantra, hogy a kovid kezdeti tünetei sokkal inkább az íz, szaglás elvesztés, láz, köhögés előzmény nélkül, hasmenés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sorozatok
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest