Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56157) emvy


emvy
nagyúr

https://royalsociety.org/news/2022/01/scientific-misinformation-report/

Szerintem ez az iras passzol ide. A Royal Society (kb. angol MTA) arrol, hogy hibas dontes cenzurazni az altudomanyos informaciok online megjeleneset.

Governments and social media platforms should not rely on content removal for combatting harmful scientific misinformation online, a report by the Royal Society, the UK’s national academy of science, has said.[...] The report says there is little evidence that calls for major platforms to remove offending content will limit scientific misinformation’s harms and warns such measures could even drive it to harder-to-address corners of the internet and exacerbate feelings of distrust in authorities.

[ Szerkesztve ]

while (!sleep) sheep++;

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.