Új hozzászólás Aktív témák

• Ezekiell

veterán

válasz UberMutant #5515 üzenetére

Ja, tiszta sor, asszony kutatóbiológus, valami halvány köze van ehhez a részhez is (+ már szült egyet :) ), csak felcsesz az ilyen önkényesnek tűnő, alá nem támasztott döntés. Mondják azt, hogy "mert nincs elég adat, és féltjük a magzatokat", azt el tudom fogadni, de mondjuk mi a rákot várok én itthon ilyet, én vagyok hülye...

#5514catroot
    Ja, nehéz ügy. Ha november végén átesett rajta, akkor meg tudom érteni azért, hogy nem akar oltást. De kemény döntés, az biztos.

#5513Parci
    Semmiképpen sem rossz döntés kivárni, pláne hogy kb fél/1 évet kell max csúsztatni a dolgot (ha 1 éven belül nem lesz beoltva a 30+ korosztály, akkor itt fejek fognak hullani, és nem képletesen - de már csak a poltika miatt is be lesz oltva mindenki, jönnek a válaszátsok, annak nekimenni korlátozásokkal/zárásokkal az oltottság ihánya miatt, öngyilkosság a fidesznek).

[ Szerkesztve ]

Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák