- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zolka95 #19761 üzenetére
"mert ha megölik őket, akkor megsemmisülnek a feltámasztott halottjaik" Ez bizony így van. Azok megsemmisülnek, akiket az a más támasztott fel. Ezért sem logikus az egész NK történet, hogy besétál Branhez játszani, amíg nem halt meg mindenki a várban. Hisz ha őt megölik, mindennek vége (ahogy vége is lett).
Ez csak egy sorozat...tudom, de nehéz elfogadni, hogy az NK ilyen butaságot csináljon. Holott biztos távolságból kellett volna csak néha felemelgetnie a kezét és délre kész is a lecsó."Franc se tudja mekkora a spelljének a hatóköre." Azért szerintem nem lett volna olyan nagy dolog a kriptába leküldeni 1-2 csókát, felkészülve erre is. Hisz nem tudták mekkora a hatóköre, szóval simán előfordulhat, hogy van ekkora hatalma. Főleg, hogy azt tudták, hogy van sárkánya. Nem is kell bejutnia a várba. A vár felett repkedve is tud kezet emelgetni.
Azt aláírom, hogy taktikailag 0 volt az egész védelmük, így ezt se lehetett elvárni tőlük, de ha ott van lent Dany barátnője, a jobb keze és még Sansa is, akkor még fütyörészni is leküldhettek volna 1-2 embert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest