-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Korrekt volt az új rész. Nagy "poén" volt hogy Jaime-nek a nyakában lógott a múltheti dolga. Végén ismét odatették magukat, már az előző részben éreztem hogy a Dany beszéli a nyelvüket, de így is ütött.
Amúgy a könyv első felében történik valami nagyobb volumenű esemény? -
Ps Vita
őstag
Megint Dany vitte a hátán a részt,nekem az is tetszett, ahogy beszélt Valyriaiul
Más: miért mondta Margery Sansa-nak,hogy Loras-hoz akarják hozzáadni?
A könyvben egyből mondják,hogy a nyomorékhoz akarják adni őt,mert ugye Loras-hoz nem tudná hozzámenni az esküje miatt -
válasz
Coccolino_O #1894 üzenetére
igen ere én is rájöttem.. már lusta vagyok visszanézni. d mintha az előzetesben láttam volna Beric-et is csápolni a lángos kardával... itt meg seho' semmi..
egyébként sem jó semmire nekem az előzetes mert látok pl két képet valakiről és tudom minek kéne lennie a részben és
vagy nem úgy van
vagy átugranak részeket,
vagy nem fér bele az egész esemény az adott részbe...ki tud még okot miért ne nézzünk előzetest?
-
az előzetes midig ht halál izgi a rész meg mindig elnyújtva a végébe meg az összes pörgés beletolva....
azért nem gyengéket ugrálnak a könyvhöz képest. és még így is csak a fél könyv lesz az évadban..
Missandei meg a könyvben valami 12 éves kb.
5. részfog következni. remélem most már betolnak majd több megmozdulást nem csak beszélgetéseket.. -
oxox
addikt
5.-ik konyv...Bran a Zoldlatotonal...vegre
-
FireKeeper
nagyúr
Dany jelenete a végén nagyon ott volt
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Coccolino_O #1886 üzenetére
Ez nagyon rendben volt, főleg az utolsó 5 perc.
-
oxox
addikt
válasz
Coccolino_O #1886 üzenetére
meg nem lattam a tegnapi reszt, de konyvben nagyon tetszett....nekem Aria, a ket Lannister fiu a kedvencem...ill. az egyik / ha nem a legnagyobb zsugas is tetszik (Kisujra gondolok)...Cat-et, nem is csiptem, es most sem,
hogy fulig er a mosolya, de a szinoszno tutin alakitja. cersei sem tartozik a kedvenceim koze. Havas meg Dany is jopofa karakter. -
Coccolino_O
őstag
Ez nagyon állat rész volt, Daenerys nagyon szimpatikus lett számomra.
-
leslieke
Jómunkásember
-
Spet
addikt
-
az nem baj ha szétvágja két könyvre. vagyis baj de na. elviseljük. csak ne csinálja megint ezt a egyik könyvben egyik csapat szereplő másik könyvben meg a többiek..
most olvastam egy Griff-es fejezetet. az elsőt a könyvben. a fejezet feléig azt se tudtam mivan. hogy most holvagyunk meg ki támad kit, meg ki kivel van...
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
Coccolino_O #1875 üzenetére
Elvileg ma jön.
-
Coccolino_O
őstag
Nem ma jön ki az új rész?
kisgyerek85: Akkor jó.
-
csak én felejtek ennyire? most jött egy victarion fejezet és ara még rá is jöttem hogy ő hova tartozik de hogy ő most ki meg ki euron meg stb az már nem volt tiszta. jó persze a fejezet elolvasása közben beugrottak a dolgok. de hogy mire fogok emlékezni mire megérkezik a 6. kötet..
remélem a következő két kötetben nem tervezi hogy megint szétbontja a történetet úgy mint a 3. és 4. kötetben. -
na most értem az 5. kötetben egy olyan dany fejezethez hogy utána fellapoztam a könyvet lesz e még fejezete. mert ha nem kiborulok.
de egyébként 5. kötetnél sem szoktam még meg hogy mindig a fejezet vége olyan hogy rögtön kéne a következő és persze hogy jön egy másik karakter fejezete.
másik kedven mikor jön egy karakter fejezete aki épp annyira nem érdekel de mire végig olvasom már őt is akarom tovább olvasni.. -
Tim82
félisten
-
aAron_
őstag
-
Tim82
félisten
válasz
Mellors #1863 üzenetére
Martinban az a legjobb, hogy annyira szeret kiszámíthatatlan lenni, hogy akár ezzel a "bármelyik hősömet bármikor kinyírom" reputációval is simán szembemehet.
Mindenesetre engem egyik kimenetel sem lepne meg, de szerintem Snow karaktere egyszerűen úgy van felépítve, hogy még fontos szerepe lesz a Mások elleni küzdelemben. Ezért gondolom azt, hogy nem fog meghalni.
-
Mellors
csendes tag
Martin bárkit kinyír szemrebbenés nélkül..
Ráadásul az alapján amit olvastam.. nehéz elképzelni, hogy ne halt volna meg. Sztem tuti, hogy meghalt, max felélesztik.
Amúgy itt nincsen fontos szereplő... Eddardot is fontos szereplőnek hitték.. meghalt, Robb is meghalt. Ez a jó Martinban, hogy kiszámíthatatlan és hogy egy karakter sincs biztonságban. -
Ps Vita
őstag
Végre meghalt a kis Lannister fattyú,annyira tudtam,hogy az eskűvön fog,de azt hittem a Tyrell-ek fogják megölni
Mindjárt végzek a harmadik könyvvel,és jöhet a negyedik -
Tim82
félisten
válasz
FireKeeper #1853 üzenetére
So what?
-
aAron_
őstag
lassan annyi a spoiler, hogy be sem merek nézni ide
-
D4rkm4n
őstag
De ugye van még a képben egy Aegon herceg is. Egyébként Robert nem véletlenül gyűlölte Rhaegar herceget annyira. A herceg legendásan jó harcos volt és minden nő imádta őt az udvarban. Szerintem azért is imádta Robert haláláig Eddard húgát, mert soha nem nyerte el a szerelmét. -
Tim82
félisten
válasz
D4rkm4n #1844 üzenetére
Igen, már az első kötet magyarországi megjelenése után olvastam róla. Ráadásul elég nagy az esélye, hogy igaznak is fog bizonyulni ez a teória.
Én gyakorlatilag azt várom végső lezárásnak, hogy Jon és Daenerys lesz az új uralkodópár Westeros-on (ha Jon-ról valóban kiderül, hogy Rhaegar fia - a Targaryen-ek között nagyon gyakori a rokonházasság). Persze előtte még Dany-nak meg kell mentenie a sárkányokkal Westeros-t a Másoktól, no meg Jon-nak sem kellene elhaláloznia addig, ami egyelőre nyitott kérdés.oxox: nem, nem, az sehol nincsen leírva, hogy Ned Stark húga viszontszerette volna Robert Baratheon-t (csak neki volt ígérve házastársnak), az viszont erősen sugallt, hogy Rhaegar-t meg igen. -
oxox
addikt
válasz
D4rkm4n #1844 üzenetére
igen valami elméletet olvastam róla....amúgy logikus lenne, hogy nem Eddar-t fia....nem nagyon illik a karakterébe, hogy elmegy, és egy fattyúval tér vissza....mondjuk az tuti 100%-hogy Havas stark ivadék, mert már ránézésre is mindenki látja róla a könyvben....mondjuk ami az általad említett elmélet ellen van, hogy nekem az jött le, hogy Robert szerelmes volt Eddar hugába, és az viszont szerette, tehát furcsa lenne ha mástól lenne gyereke....ha Havas pocakosabb lenne és szakállas .......
-
D4rkm4n
őstag
- SPOILER -
Arról a teóriáról hallottatok már, hogy Havas Jon Rheagar herceg (Daenerys és Viserys bátyja) és Ned Stark elhunyt húgának a fia? A nő a szülésbe halt bele, Rhaegar pedig a három király csatájában vesztette életét. -
oxox
addikt
-
Ps Vita
őstag
könyves Spoiler,aki még nem olvasta a harmadikat véletlenül se olvasson bele...
Most vagyok túl azon,hogy megölték Robb-ot,nem akartam elhinni,ezek után fel tud még emelkedni észak(és a Starkok?)
Nem baj,már csak annak a köcsög Lannister fiúnak kell meghalni,remélem Dorne fellázad ellenük,és a Tyrel ház is cserben hagyja őket
Ja,és mindent visszavonok,Martin papa egyáltalán nem kiszámítható(csak annál az egy történésnél),mint Stark-párti (meg Targaryen) teljesen kivagyok -
oxox
addikt
es meg egy otlet...ki a legkisebb aki egy fiatal sarkany hatan is tudna lovagolni? ...ohh remelem, hogy tyrion lesz az elso sarkanylovag...az nagyon vicces lenne
-
oxox
addikt
spoiler kerdes /olvasom a konyvet:
fekete vagy masneven hidegkez...gondolom bejnen stark? jol gondolom? -
ggeleven
őstag
A FB oldalán vannak jó dolgok!
Képek, videók, interjúk és pár privát is! -
ggeleven
őstag
Elkészült a 3. rész "facebook verziója"!
Ez az egyik legjobb!
"Tywin:Jamie would never say that. He knows being my son only brgins good things." -
oxox
addikt
válasz
Coccolino_O #1822 üzenetére
igen ebbol a kettobol en sem lattam (az utolso valami pletykafeszkek neven fut/futott talan)....nem en keszitettem, csak "post"oltam
-
Valakinek feltűnt, hogy Thoros of Myr valójában Frankie Wilde? Nem tudom ki látta a Nesze neked Pete Tongot, de amikor beugrott, hogy ő játsza csak vártam a hatalmas borzot rózsaszín hálóingben meg egy kupac kokóval.
Igen hatásos volt a vége a 3. rész az aktuális évadban. -
ggeleven
őstag
válasz
Itthon Pletykafészek néven futott! Sokat elárul!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Az utolsó csajokról szól.
-
aAron_
őstag
válasz
utolsót én sem, de azért azt elég könnyű kitalálni a nevéből, elég találó
-
ggeleven
őstag
válasz
FireKeeper #1820 üzenetére
Igen, nagyon szépen megy fel a nézettség!
1.évad
1 - 2.22
2 - 2.20
3 - 2.44
4 - 2.45
5 - 2.58
6 - 2.44
7 - 2.40
8 - 2.72
9 - 2.66
10 - 3.042. évad
1 - 3.86
2 - 3.76
3 - 3.77
4 - 3.65
5 - 3.90
6 - 3.88
7 - 3.69
8 - 3.86
9 - 3.38
10 - 4.203. évad
1 - 4.37
2 - 4.27
3 - 4.72 -
FireKeeper
nagyúr
új nézettség-csúcsot döntött a 3. rész az USA-ban, 4.7 millióval (eddig a 3x01 vezetett, 4.4M-val)
-
bok92
addikt
-
oxox
addikt
"Miért szeretjük a Trónok Harcát"
nahh végre beillesztette
-
D4rkm4n
őstag
Tudom, hogy Jojen északon van, de akkor is! Jaime kezét pedig Vargo Hoat vágta le, ahogy arra többen is utaltak már. -
Tim82
félisten
válasz
D4rkm4n #1805 üzenetére
Az megvan, hogy a (nem is annyira) rejtélyes* "kiszabadító" nem Jojen Reed?
Merthogy Jojen is feltűnt már az előző részekben - épp Bran-ékkal tart, ahogy a könyvben is.
(Amúgy a Jojent alakító színész bő 8 évvel fiatalabbnak néz ki a sorozatban is a "kiszabadítónál", nem értem, hogy lehet egyáltalán összetéveszteni őket.)
* (a haldokló, lenyilazott katona nem kicsit spoilerezett amúgy.)
Lenry: elvileg csak egy Bolton-fattyú van.
-
Spet
addikt
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Coccolino_O #1789 üzenetére
Theont Jojen Reed szabadítja ki? Ezt a hülyeséget honnan vették?! Egyébként az Arya-t elfogó csoport vezetője nem Myri Thoros, hanem Beric Dondarrion. Legjobb emlékeim szerint. -
oxox
addikt
hihi...ugy latom a masodik lannister serulest nem bagatelizaltak el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest