- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Kvelstadt #1497 üzenetére
Remélem igyekeznek majd olyan stílusban előadni, hogy az adott szituációkban is jól hasson. Ha például a király előtt énekli el egy bárd a dalt, akkor legyen hozzá (korhű) hangszeres kíséret, és miegymás.
Viszont egy kocsmajelenetnél adják elő úgy, ahogy azt a részeg katonák szokták. Erre is találni rengeteg példát a videómegosztó oldalakon. A lényeg, hogy érződjön rajta a profizmus!
-
leslieke
Jómunkásember
Idén is lesz saját dal a Game of Thrones-ban. George R.R. Martin szövegét és Ramin Djawadi zenéjét a Hold Steady fogja előadni. A dal címe The Bear and the Maiden Fair lesz. Ami egy mulatósabb nóta egyébként.
-
válasz
gyuromoj #1482 üzenetére
pont ezért nem értem miért mutatják annyira a sárkánokat. nem sokkal többet lesznek az évadba mint a trailer-be.
spoilereznék n neked de kb egymás után olvastam a könyveket és nemtom mi melyik könyvbe volt néhány nagyobb eseményt leszámítva de ha azt meg elköpném a fél évad hangulatát lelőném neked. azt meg te se akarhatod. -
gyuromoj
veterán
válasz
leslieke #1487 üzenetére
Értem, szóval addig marad a mézesmadzag, nekünk akik csak a sorozatot követik. Mondjuk az is lehet hogy változtatnak a könyvhöz képest és több szerepet kapnak.
Akkor remélem a sárkányok helyett a White Walker-eknek több szerepük lesz, mert nagyon kíváncsi vagyok rájuk. -
-
válasz
Coccolino_O #1478 üzenetére
nem értem mit hypeolják a sárkányokat. alig nagyobbak mint voltak plusz amennyi szerepük lesz...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Coccolino_O #1478 üzenetére
Hosszabb, mint az előző. Köszi.
-
Coccolino_O
őstag
Most találtam fb-n, hátha valaki még nem látta.
-
Coccolino_O
őstag
Végeztem, jöhet a harmadik évad.
-
gyuromoj
veterán
-
-
D4rkm4n
őstag
válasz
SzalaiG #1462 üzenetére
Figyelembe véve a sorozat valódi címét (Tűz és jég dala) gyanítom, hogy Daenerys túlélő lesz, és valamilyen formában kapcsolódni fog a hódító hadjárata a Stark házhoz. Így lehet összefüggés dél és észak között, tűz és jég között.
Persze az is lehet, hogy Aegon herceg fogja elvenni Sansát, és így teljesedik be a jóslatom. :] -
gyuromoj
veterán
Game of Thrones-epizódcímek SPOILERES LEHET
Ep. 301 – Valar Dohaeris
Ep. 302 – Dark Wings, Dark Words
Ep. 303 – Walk of Punishment
Ep. 304 – And Now His Watch is Ended
Ep. 305 – Kissed by Fire
Ep. 306 – még nincs végleges
Ep. 307 – The Bear and the Maiden Fair
Ep. 308 – még nincs végleges
Ep. 309 – The Rains of Castamere
Ep. 310 – Mhysa -
oxox
addikt
igazsag szerint szerintem mindenki vagyik a happy befejezesre....de azert nem csodalkoznek ha a masok leigaznak az egesz kontinenst (meg a tobbit)
mondjuk fogadni mernek, hogy ket "foszereplobol" tobb nem fog maradni a vegere....abbol a kettobol is az egyik biztos nyomorek lesz (vagy mas
)
-
M3oH
addikt
En is ugy erzem, hogy az elso 3kotet porgosebb volt, aztan a 4-5 picit belassult, foleg a 4. De remelem megkapjuk a veget, ugy ahogy tervben van.
-
leslieke
Jómunkásember
Az HBO múlt héten, a premier első napján 241 ezer Game of Thrones S2 DVD-t adott el, ami új rekord és 44%-kal magasabb, mint az 1. évad ugyancsak rekordközeli számai. Emellett még digitálisan 355 ezer epizódletöltést regisztráltak a megjelenés óta.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Coccolino_O #1451 üzenetére
Az az utolsó 1-2 részt tervezem újranézni az évadkezdés előtt.
-
Coccolino_O
őstag
No, tudom, hogy senkit sem érdekel, de újra nekikezdtem a sorozatnak, mert így talán jobban fogom érteni, meg persze az sem utolsó szempont, hogy elég sok minden kopott az előző megtekintés óta.
Ugyanez a bajom a Breaking Bad-nél is, de ott meg kínhalál még egyszer "végigszenvedni" az 5 évadot.
Remélhetőleg a könyvek is sorra kerülnek majd szép lassan.
-
M3oH
addikt
GoT S3 trailer: [link] Muhaha!
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
A Game of Thrones első, 1 perces előzetese a péntek éjszakai Jimmy Kimmel Live!-ban fog debütálni.
-
M3oH
addikt
S2bol kihagyott reszek: [link]
-
oxox
addikt
most fejeztem be a Varjak Lakomáját...tetszett...bár megint 20szallat kezdett el, amibol talan haromnak lesz valami jelentosege.
spoiler veszely:
Cersei tortenete szamomra egyertelmu volt...marhogy visszanyal a fagyi, ill. gyakorlatilag szorol szora erre szamitottam...
Jamie jellemfejlodese tetszik (bar kicsit nehezen emesztheto)
Brienne-t kicsit konnyen elinteztek, ill. a koszivu asszony itelete meglepett....
Sam esemenyei vontatottak voltak, es a vegen nem ertem miert volt ilyen konnyu elteriteni.
Sansa-val is csak tortentek dolgok...hatjo
Arya...csipem a ki'csajt -
gyuromoj
veterán
Az HBO utazó Game of Thrones kiállítása Európába is el fog jutni. Toronto, New York és Sao Paulo után 05.19-27 között Amszterdam-ban, majd 06.08-17 között belfast-ban lehet megtekinteni.
-
nekem 50 oldal maradt az 5-ik kötetből, és hát biztosan el fogom felejteni, mire meg lesz a hatodik
az egyetlen előnye, hogy végzek vele, hogy végre nem ezt a vastag könyvet kell cipelgetnem reggelente a ivllamoson meg a hév-en
következő olvasmánynak az amerikai istenek van kinézve. -
D4rkm4n
őstag
Az igazság az, hogy lassan már elfelejtem, hogy mi történt az első négy kötetben.
-
leslieke
Jómunkásember
-
D4rkm4n
őstag
Ser Ilyn Payne mikor és hogyan némult meg? (Ki némította el?)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Coccolino_O #1418 üzenetére
Nincs benne semmi spoiler, valódi promók majd február 25 után jönnek.
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
Jon Snow esküje: The Night's Watch Oath
-
M3oH
addikt
[link] Aki akarja itt elmondhatja az Ejjeli Orseg eskujet, es rogzitheti sajat hangjan
-
Pitterix
őstag
Belegondoltatok már abba, hogy ne adj Isten elpatkoljon, mielőtt befejezné?
A rosseb megenne, az biztos. -
nagy az egyetértés, csatlakozom. előbb írja meg a könyveket. aztán azt csinál amit akar.
-
leslieke
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest