- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
customer114 #10697 üzenetére
A fő ok szerintem amiért én is ezt mondom: mert élvezi. Mondjuk az utolsó részben történtek közben látszott rajta, hogy nem élvezi, főleg a második ilyen jelenetben (ott elfordult). Próbálok nem spoilerezni
Ezen kívül viszont élvezte minden egyéb kegyetlen cselekedetét.
@LendvaiFeri1 - szerintem is buta, az a bizonyos személy nélkül pedig nem lesz aki úton tartsa.
-
customer114
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #10698 üzenetére
Miért lenne buta?
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
customer114 #10697 üzenetére
*Ramsay. Szerintem is meg fog pusztulni. Nem azért, mert "rossz" karakter, hanem azért, mert kiba**ottul buta.
-
customer114
őstag
válasz
Gretel #10695 üzenetére
Sokan írják, hogy számítanak a Ramsey változatos kínok közti elnyugvására. Mire én: Miért lenne ez igazságos vagy happy end? Nem is olyan valótlan dolgokat tesz, pár száz éve itt is, a mi valóságunkba simán megfordultak ezek a dolgok. Csak a mostani lelkünk látja kegyetlennek.
-
batai15
félisten
végre haza értem, és meg tudom nézni a részt. a nap fénypontja !
-
Gretel
tag
válasz
customer114 #10692 üzenetére
Stílusos lenne, ha ezek után majd Szellem cincálná valamikor apró cafatokra.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
customer114 #10692 üzenetére
-
customer114
őstag
Who let the dogs out?
-
Habugi
addikt
Nem tudom volt-e már linkelve, fanmade s6 trailer..: [link]
Fogalmam sincs honnan való az anyag amit felhasznált, mert bizony van benne nem egy jelenet ami egyik hivatalos trailerben sem szerepelt. Érdemes figyelmesen végignézni, többnyire olyasmi amit már láttunk de főleg a második felében fel-fel villannak olyan jelenetek hogy dafuq..!
-
vvega30
senior tag
Nem találom az elméleteket gyártó AltShiftX magyar feliratos videóit. Itt is volt linkelve párszor.
Valaki segítene nekem és belinkelné? -
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #10671 üzenetére
"Next time I have an idea like that, slap me in the face"
-
Gretel
tag
válasz
whitezo88 #10675 üzenetére
Az ifjú Griffet most már nem sok értelme lenne behozni.
Nekem egyébként is meggyőződésem, hogy csak egy Blackfyre fattyú, aki az első TÉNYLEG komolyabb csatája során elhullik majd. (Ergo nem sok vizet fog zavarni.) A sorozatba meg nem nagyon férne bele még egy szál. Már így is alig van idő a meglévőkre. -
k-adi
nagyúr
Látom mindenki J
on feltámasztásával van elfoglalva, de senki nem említi az elején a hugyozós csávó halálát -
kovsol
titán
Havason azért maradt pár szellőző nyílás. És azt is tudjuk már, hogy milyen eledeltől nőnek nagyra a kutyák. -
törölt tag
válasz
whitezo88 #10675 üzenetére
A kis Aegon-ra gondolsz? Nem olvastam a konyveket uh csak tippelek, most elegge eltertek mar a konyvektol, nem tudom behozzak-e azt a szalat. Tyrionrol is es Varys-rol is vannak elmeletek, kiderul hamarosan Rickon majd kiderul, nem "fontos" szereplo az esemenyek jelenlegi allasa szempontjabol, hacsaknem Bran-t leszamitva O a Stark haz feje Sansa es Arya kiesik mert lanyok, Bran nem foglalkozik a kerdessel, nem hiszem hogy a hazat akarna vezetni igy marad Rickon. Jon meg ha minden igaz akkor Targaryen orokos mintsem Stark.
Szoval ha Rickonnak baja esik akkor egeszen biztos meszarsszek lesz. Ramsey az szerintem fergeteges, nem okos, nem taktikus csak amennyire kell, ellenben egy elmebeteg verengzo vadallat, volt jopar ilyen a tortenelemben, mint karaktert utalom, ahogy megformalja a karakteret azt imadom. Mint egy gonosz kis Hobbit (#10674) LendvaiFeri1 : ez nagyon jo, szakadtam
-
-
S1M0N
senior tag
Na, most értem a 2. rész végére. Huh, nekem nagyon tetszett.
Persze a legjobban Jon "felébredését" vártam, naná, hogy az volt az utolsó jelenet. Tetszett Melisandre hitbéli megtörtsége, nagyon jól adta vissza a színész is, nekem nagyon tetszett. Tyrion is nagyon bejött, Varyssal óriási párost alkotnak, amilyen dumákat levágnak. Arya szála nekem továbbra is unalmas, semmilyen az egész. Királyvárban is zajlanak az események, tetszett a Hegy felbukkanása, meg az őrök megkönnyebbülése, amikor visszavonult ő is. Ramsay meg egy állat, bár ezt eddig is tudtam, de szerintem alaposan elszúrta, hogy leszúrta (hú, de rossz szóvicc) az apját, mert nem tud ésszerűen gondolkodni, úgy mint ő.
Szerintem ez lesz a veszte is. Nem hinném, hogy nagy taktikus lenne, ő inkább a megfélemlítésre megy, ami persze eddig bevált neki, de komoly csatában nem hinném, hogy sok sikert érne el.
A Stannis elleni csata szerintem nem mérvadó, ott egy szétesett, rendezetlen, megtört sereg ellen arattak győzelmet.
Remélem csúnya halála lesz.Összességében szerintem jó rész volt, bár első látásra én az összessel így voltam/vagyok. Erősen kezdődik az évad, mondjuk az előzetesekből is lehetett látni, hogy fel fognak gyorsulni az események. Csak most megint várhatunk egy hétig... -
whitezo88
nagyúr
Na akkor tőlem is pár mondat ha már megnézem ma:
Örülök hogy a Greyjoy szál végre, bár késve megjelent. Ehhez egyelőre annyira nem nyúltak hozzá szerencsére, remélem Victarion is benne lesz, ha már Balon mellett Euron és Hínárhajú Aeron (az ősz pap) is bent volt, és nem mossák egybe mondjuk Ashával a karaktert (Yara, mert így nevezik itt...). Ha már név, Hodor gyerekkori neve Walder, nem Wylis, ennek se volt sok értelme hogy átnevezték. Amúgy aranyosak itt a találgatások ki lehet még "sárkány", ugyanis egy NAGYON FONTOS karakter még mindig nem jelent meg akinek NAGYON sok köze van hozzájuk és az 5. kötet végén elég durván belendülnek vele a dolgok. Kíváncsi vagyok mikor hozzák elő, túl durva lenne kihagyni. Nem lövöm le, akit érdekel, (nagy spoiler) utánanéz "Griff" nevének. Talán a gyerekeink már olvashatják a 6. kötetet... (Winds of Winter) Rupsz
Irtam korabban hogy Umber lobogo alatt lovagoltak, es Rickont az Umber-ek fogadtak be. Elvileg, erre semmi bizonyíték nincs, a regény se említette őket azóta sem. Az Umbereknél belviszály van, egyik fele Stark párti, másik fele (Szajhavész Umber) pedig Boltonék mellett áll. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
A mai rész lényege;
Jon 2.0 -
TSanya
aktív tag
No, végre bekövetkezett, amire mindenki kb. 10 hónapja várt A 3. rész előzetesében ki/mi lesz az ajándék Ramsay-nek? A legtöbb találgatás Rickont nevezte meg Remélem, Ramsay-t is kutyákkal etetik meg -
Kotomicuki
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #10659 üzenetére
Természetesen minimum elzárni, de inkább már "rövidre zárni" kéne az Alliser Thorne-féle, szemellenzős felfogást, ami mindenkinek csak rosszat jelentene (az összefogás idején is makacsul a széthúzást, a belharcot terjeszti), ha tovább hagynák lézengeni. Tulajdonképp a főnöke ellen lázadt fel, ezt meg fejvétellel "honorálták" idáig (pl. Robb Stark is). Jelen feltételek mellett minden összetűzést kerülni kéne a Másokkal, hiszen alig van lehetőség ellenük a sikerre - ennek azért tudatában kéne lenniük a Fal környékén lévőknek - , viszont minden áldozat (és eléggé egyoldalú a harc az eddig látottak alapján) a sötét erők táborát gyarapítja és ez végzetes lesz az élők számára, ha vmilyen más megoldást nem tudnak, záros határidőn belül találni a WW-ek ellen.
Nincs mit tenni: a taktikai visszavonulás és a sorok rendezése az ideiglenes megoldás erre a helyzetre... - a jelen lehetőségek mellett. Ha nem gyorsul fel az élőholtak előrenyomulása, akkor azért még hosszú hónapokig elégnek kéne lennie a NW-nak adományozott, gyéren lakott, ezért könnyebben kiüríthető földek feladásából származó, ideiglenes haladéknak.
De, mivel Jon-ék nem tudnak a kürtről és túlságosan bíznak a Falban, ezért ott maradnak, vagy hagynak erőket, ami mid egy szálig el fog veszni... -
Gretel
tag
válasz
#45997568 #10662 üzenetére
A fegyver még mindig csak másodlagos sajnos. Előbb az emberek háborúskodását kéne ad acta tenni, mert máskülönben mindenki rohangálna csak, mint holmi mérgezett egér.
Most kell Jonnak szépen kardélre hányi Ramsey-t és visszaszerezni Északot. Ami nagyon zavar, az Dorne. Ellaria az eddigiek alapján képtelen arra, hogy nagyban gondolkodjon. Egy az egyben ugyanaz a kategória, mint Cersei. Egyiknek sem való tényleges hatalom a kezébe, mert nem képes ésszel bánni vele.A harmadik lovas meg már valószínűleg Tyrion lesz. Nem nagyon látok más jelöltet a sorozatban. Még az is kiderülhet, hogy tényleg Őrült Aerys fia.
Oké, össz-vissz talán egy-két gyanús mondat volt ezzel kapcsolatban, de ahogy jelenleg a sorozatban kinéznek a szálak, még ez is simán beleférne.
A sárkányon lovaglás meg = Targaryen vér.Vagy nem is klasszikus lovaglás jön, hanem három sárkány=három warg. (Jövőhéten most már tényleg ki kell derülnie, hogy kik voltak Jon igazi szülei. Mi lenne jobb "sárkányidomító" mint egy warg Targaryen? xDD) -
törölt tag
Igy van, Jon volt a 998-ik, nem volt utana senki (nem valasztottak meg senkit miota leszurtak), szoval jon meg a 999 meg az 1000, a 999.ik lesz a harc Lord Commandere, az 1000. meg az uj era elso Lord Commandere es kezdodik az egesz elolrol, hacsak meg nem torik a kort. -
Gyuri27
félisten
válasz
#45997568 #10662 üzenetére
Tyrion látszik ért hozzájuk. Nem ették meg ez biztató.
A szöszit is szeretik. De drogon nem engedelmeskedik. Szóval őt biztos nem fogja lovagolni. A mesékben is a csajok a csaj sárkányokon ültek. Na most, hogy a nagy dögön Jon fog ülni vagy neki kiásnak egy "hósárkányt" esetleg exódia kombó összejön azt nem tudom. -
gerii
addikt
Egy valamiért nem irthatják ki a NW-t: most jön az 1000. commander. Ezen a spoiler használaton viszont el kéne gondolkozni, hogy x nap után ne használjuk, mert egy dedikált topicban felesleges.
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #10661 üzenetére
Dragonglass-t mindenki kezebe es gond megoldva, millio szamra van Stanis kastelyaban, oda meg Essos-bol hordtak be hajoszamra. Amugy az eddigieket latva Danny celja kell hogy ervenyesuljon, megtorni a kort, addig az lesz hogy nem fognak egyesulni a seregek, hanem mindenki a sajat szerencsejenek a kovacsa akar lenni, es keson fog raeszmelni hogy mennyire mellenyult. Delen mindenki lesajnalva-rohogve idezik a Stark-ok mondatat: Winter is comming! 3 sarkanyunk van, ki lesz a 3 lovas? Danny, Jon meg kell meg 1, Tyrion? -
Gyuri27
félisten
válasz
fateless #10656 üzenetére
Nincs második esély. A mások ellen 1 harc lesz. Mert minden harccal csak ők lesznek többen.
Láttuk rideghont. Amíg nem lesz meg az erő addig hátrálni kell.
Ezért kell deres. Ezért kell észak. A völgy, a folyóvidék. De még ezért kellenek a sárkányok és talán a dotrakiak is. A falon a vadak is átjöttek. A mások simán. A zombiknak a fal kb semmi ilyen létszámban. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
Másnak is feltűnt, hogy Ned Stark szóról szóra ugyanazokkal a szavakkal tanította harcolni Benjent abban a jelenetben, mint ahogy Jon tanította Ollyt az 5. évad 1. részében? "Raise your shield, or I'll ring your head like a bell" Gondolom, hogy ez sem véletlen.... Az érdekes lenne, ha nem is lenne Targaryen, mondjuk ezek után nem sokat számít. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Kotomicuki #10654 üzenetére
Te megbíznál azokban, akik ellened fordultak, pontosabb azokban, akik megöltek? Ha mindet nem is, de a konkrét tetteseknek tuti, hogy a fejét venném. Ha a kürt az NK-nál van/lesz, akkor felesleges az egész hercehurca, mivel kvázi nem lesz hol harcolni. Mivel a kedves kékek egy picit előnyben vannak, nem lenne ideális egy pár száz mérföld(?) széles nyílt terepen megküzdeni velük. gyuromoj
Nem értem, hogy mire gondolsz.
-
gyuromoj
veterán
Első rész végi jelenethez, esetleg nem a tükör volt a ludas? Mert ugye régebben volt hogy fürdött és akkor nem volt a nyakában a nyakék.
-
válasz
Gyuri27 #10648 üzenetére
Nem arra gondoltam, hogy felöltik a feketét, nem is mondtam ilyet. Övüké a fal mögötti földterület, ergo aki számára a legfontosabb a védelem, az fog a leginkább részt venni benne. Amíg össze nem állnak seregek a mások ellen, addig nincs más csapat ott, aki tenni tudna bármit is érdemben. Ez szerintem nyilvánvaló lesz Havasnak is, így praktikus lenne a vadakat használni a védelemre, akiknek érdekük mindez. Persze ez megtörténhet deres visszafoglalása után is. Nem azt mondom, hogy ez lesz, hanem hogy ez logikus lenne taktikailag. -
törölt tag
A battle of castle black utan 598-an maradtak a 3 kastelyban After the Battle of Castle Black, the Night's Watch takes a headcount: their entire manpower (including the garrisons at Eastwatch and the Shadow Tower) has been reduced to 589 brothers. ebbol leveszunk egy parat igy is boven 500 feletti a letszam. Nem sok, de a feladatukat, hogy figyeljek a falon tuli esemenyeket es ha kell segitseget hivjanak arra eleg. Majd ha megindulnak a masok, akkor pikk-pakk tele lesz minden kastely. Egyelore a falon keresztul tudnak bejonni (meg azon a par rejtett uton ami volt a reszekben). Egyszeruen nem tehetik meg hogy feloszlatjak az alakulatot most, amikor a leginkabb kell, ha mast nem moralisan. Ha parasztok azt latjak hogy a az orsegnek vege, akkor lesz am panik nem is kicsi. A latszatot mindenkeppen fent kell tartani. Arulokat levagni, uj parancsnokot kijelolni, eszakon helyreallitani a Starkok uralmat es meggyozni a tobbi 6 nagy hazat hogy vagy kuldenek embert fel eszakra vagy kakukk. Ja, meg hazassagi ajanlatot tenni a szoszinek (ha Targaryen-Stark ivadek akkor nem lehet gond) es behuzni a 3 drakit, Stannis varabol elhozni az osszes Dragonglasst (mert az ugye tele van vele, a piaci erteke most no meg igazan )
Tenyleg, most hogy a Baratheon-ok kihaltak (Gendry-t ne szamoljuk meg Tommen-t sem) ki fogja vezetni a hazaikat, kie lesz az ingo es ingatlan vagyonuk? -
Kotomicuki
senior tag
Ill. a NW-ba elítélt bűnözők vannak leginkább, ha feloszlatják, akkor a büntetést végre kéne hajtani rajtuk -> feloszlatni nem kell, csak más feladatokat kell adni nekik, persze a Mások ellen, önmagukban teljesen tehetetlenek, így az kikerülhetne a repertoárból (akár ideiglenes jelleggel - ha megindulnak a Mások a Fal ellen, akkor a jelenlegi leosztásban minden élő csak az élőholtak seregét szaporítaná, ha elhullik, így az eleve értelmetlen harcot célszerű volna kerülni és más megoldást találni ellenük (pl. Sam Tarly és/vagy Bran szála)).
Amúgy melyik uralkodó (Jon-ra gondolva) oszlatna fel egy olyan sereget, amire hatással tud lenni (akár csak Tormund által, közvetetten is), a "birodalmán" kívülről (az egész 7 Királyságból) toborozza az embereit és egy fillérjébe sem kerül -> a saját seregén (Stark + észak) kívül is számíthat rá...
Merthogy meg kell indulni Faltól, az teljesen világos, aki ott marad, annak nincs sok hátra - a mostani esélyeket nézve! -
gyuromoj
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #10652 üzenetére
Amúgy az a harci jelenet
annak a folytatás amit a srác látott Deresben? -
LendvaiFeri1
Topikgazda
Egy kis kedvcsináló a következő részhez. Odaba**kurálós lesz...
k-adi
Vaaagy teljesen megbolondul, aztán záróra mindenkinek. -
törölt tag
Nem hiszem hogy feloszlatnak a Night Watch-ot, mar annyira rogzult hogy az az utolso vedelmi vonal, hogy az eszakon tuti kavarodast okozna, ha tagjai sem ismertek fel a helyzetet akkor az egyszeru emberektol mit varnanak? Thorne es embereit ki kell vegezni, akik reszt vettek a lazadasban, feltolteni a letszamot amennyire lehet, leven ha nincs senki a falon, akkor ki fog szolni ha jonnek a masok? Tormund es a tobbiek kaptak egy lehetoseg hogy elljek az eletuket a fal mogott, es ha szukseg van rajuk akkor harcoljanak, nekik nem kell bealni az orsegbe, nem is lennenek alkalmasak ra, felderitonek igen, nekik ez egy teljesen uj vilag, uj szokasok (emlekezzetek csak a szelmalomra hogy racsodalkoztak). Ha el is megy a vesz akkor is kell majd orseg, az osszes rossz fiut nem fogjak tudni elpusztitani. -
Gyuri27
félisten
válasz
fateless #10647 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy egy szar vagy szarabb. Esetleg fos.
Nem kellenek oda a varjak. Mert minek?
A vadak ideát vannak. A többiek halottak. Az a maréknyi varjú meg mit csinál a mások ellen? Egyáltalán senki ellen semmit nem tudnak semmit csinálni. Tormundék ellen se csináltak semmit.
Követni fogják Jont. Főleg, hogy feltámadt. -
Gyuri27
félisten
válasz
fateless #10644 üzenetére
Semmi értelme.
Tormund nem alkalmas és nem is vállalná.
Ami szerintem lesz. A fömajom off. A többiek választhatnak.
Amúgy mindenki megy deresbe. Az a kevesebb mint 50 varjú nem csinál semmit.
Amiért kell deres. Kell az erő, a bázis, észak.
Persze észak kevés. De talán észak hangját meghallják. Megy ugye a Starkoknak van talán még 1-2 szövetségese. A folyó, a völgy meg még kitudja.
Kell a 7 királyság összes ereje. Talán az is kevés lesz. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #10643 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire fognak foglalkozni ezzel az eskü dologgal. Annyi biztos, hogy szo*ni fognak a férgesek. fateless
Egész életben a Fal ellen harcolt, plusz ő is ott lesz a Boltonok ellen. Apropó, akkor most Ramsay megtámadja a(z) NW-t? -
A meglepő, de bölcs döntés az lenne Havastól, ha megtenné Tormundot vezérnek a falra. Ő tudja, mi ellen harcolnak, lenne eléb ember a küzdelemhez, tapasztalt is e téren, illegve ha valaki, akkor ő/ők őszintén harcolna/nának a fal védelméért. Egyébként mit gondoltok, Brienne melyik kék szemű mást fogja megölni?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #10642 üzenetére
Szerintem nem tudná megölni őket. Szerintem a falon túlra száműzi azokat akik konkrétan belé döfték a kést. A többi pedig magától áll Jon szolgálatába szerintem, mivel feltámasztották. Bár mivel meghalt, ezért már nem áll eskü alatt, szóval most konkrétan abban a helyzetben vagyunk, hogy bármi előfordulhat. Csak kétezerszer használtam a szerintem szót -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
#45997568 #10641 üzenetére
Szerintem nem lesz többé NW, felesleges. A WW-k ellen nem érnek semmit, ergo értelmetlen a maradásuk. Ha pedig Jon 'revanzsot' vesz az árulókon, akkor kb. 5-en maradnak, Davosal együtt. Nem tudom azt elképzelni, hogy ne ölje meg őket, azaz legalább azokat, akik megölték őt. -
törölt tag
Tuti nem, a lazadokat lefejezi (vagy rosszabb) igy a tobbiek kozul kell majd uj Lord Commandert valasztani, leven Jon-t mar nem koti az eskuje, meghalt. A lazadast es az arulast sehol nem nezik el. A problema ott van, hogy most mar nagyon kevesen maradtak a Night Watch-ben, ezzel surgosen kell kezdeni valamit, raadasul nem artana ha olyanok kerulnenek oda akik tudnak is harcolni rendesen. -
gerii
addikt
Szerintem Jon megteszi Thorne-t parancsnoknak, vagy megkegyelmez neki. -
Tom5
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #10638 üzenetére
kb így vagyok vele én is!
-
gyuromoj
veterán
Egész nap kerültem a topikot illetve az FB-t.
Most fejeztem be a részt.Vezérek hullottak szépen, Hegy nagyon brutál, Tyrion ügyes volt, végén pedig örömujjongással és heves tapsolással konstatáltam a dolgokat. -
-
zolka95
őstag
Egyébként a többi éjjeli őr nem tudja, hogy léteznek a Mások ? -
dokee78
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #10627 üzenetére
Szerintem Ollyt nem fogja bántani!
Bár megétdemelné a csúnya halált! -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
whitezo88 #10626 üzenetére
Tudtam, hogy így lesz, csak azt nem, hogy mikor. Először azt hittem, hogy Szellemben lesz, de szerencsére nem. Kíváncsi vagyok, hogy mit fog csinálni Ollyval meg Ser Alliser Thorne-val. Ramsay hozta a formáját. Eléggé sokkolt, hogy megölte az apját. Egyből Rob ugrott be; The Lannisters send their regards... -
whitezo88
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #10622 üzenetére
aki azt hitte nem így lesz, az valami mást nézett
-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1 #10624 üzenetére
19 eve volt az erettsegim, magyarbol verselemzes-re keszultem, az mindig volt (Petofi vers volt aminek emlekeztem a tortenetere es a sajatossagaira is)
Huztam egy 3-ast, nyelvtanbol mar nem emlekszem, szobelire keszultem irodalombol, es a szobeli reggelen tudtam meg hogy van nyelvtanbol is szobeli
Vegul atmentem, mert egy 1-es belefert, igaz akkor nem volt GoT, Warcraft 2-t tolltuk ezerrel
Tyrion mekkora mar, besetal 2 ismeretlen drakihoz, le a kalappal elotte, vagy nagyon bator, vagy sok volt a bor -
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1 #10622 üzenetére
En mar 3x lattam ezt a reszt reggel ota, kicsit racuppantam a sorozatra
Majd valamikor felmegyek Skociaba, van ott 1-2 jo kardkovacs es megcsinaltatom veluk az Ice-t
Vagy a Longclaw-t ha mar ugyis az lett a Starkok fegyvere.
Nezd meg a 3-ik resz elozeteset, "They think you some kind of God" -
LendvaiFeri1
Topikgazda
OOOOOTTTTVAAAAAANNN BAAA********ÁÁÁÁTTTOOOOOOKKKKK MEEEEEEEEEEEEEG!!!!!!!!! EEEEZZZZAAAAAAAAAZZZZZZ!!!! JJJJJOOOOOONNNN FFFFFUUUUUCCCKKKKKIIIIINNNNGGG SNOOOOOOOW!!'' Hhahahagahagagaga, ezaaaz!!! -
törölt tag
Kezd felporogni, kiraly, 3 resz elozetes Az Umber lobogo van az elozetesben, es visznek ajendekot a Bolton-Karstark duo-nak, remelem el meg Csunya verekedes lesz itt
-
batai15
félisten
Bocsi mobilról vagyok ha spoiler a kérdés.John ugyan úgy ember maradt? [ Módosította: radi8tor ]
-
Viper26
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #10617 üzenetére
Ilyen az mikor több ezer oldalnyi történést akarnak órás részekbe préselni...nem fog menni.
-
jonnyjoker01
veterán
Hát srácok szeintem ez nagyon gyenge volt
Eddig a két részben annyit láttunk, hogy vagy nem megy előre sehova a szál, vagy sorra ölnek karaktereket. Persze, Jon fel van támasztva juuuhuuu De amit Ramsay művel az kész kreténség, ja meg Sansáék idegesítenek még, hogy lósz-t se csinálnak. Már értem, hogy a készítők miért akarják rövidebbre fogni a jövőbeli évadokat.
Persze azért voltak badass részek, de egyáltalán nem kiemelkedő eddig az évad (oké még csak 2 rész volt) de renélem nem ilyen jellegűek lesznek a következő részek. Bran, Arya és Jon szála is érdekel, de egyszerűen túl kevés dolgot mutatnak be a szálak mennyisége miatt Ez inkább darálós lesz számomra, többi részt már szerintem nem hetente nézem.
-
FireKeeper
nagyúr
yeehaa, jövő héten
Tower of Joy -
dokee78
félisten
Engem elkezdett érdekelni Arya szála is.
Milyen harcost nevelnek belőle.Reméltem,hogy nem az utolsó részekben hozzák vissza Jont.
Ramsey megfelelően helyettesíti Jofreyt. -
DaveNo1
veterán
válasz
laceszgamer #10613 üzenetére
Nem tudom, de azt már várom hogy Ramsayt jól kettéhasítsa a kardjával -
DaveNo1
veterán
Úristen ez a mai rész, Ramsey ma végleg kivívta a lekreténebb szereplő címet, a vége meg -
Viper26
nagyúr
Mi ez a hányadék?
Elnézést kérek a tisztelt egybegyűltektől, de jobb szót egyszerűen nem találok rá.
Fake Arya heylett mit csinál Sansa deresben?
Barristan halott? Az meg hogy?Olyan szinten semmi köze a könyvekhez, hogy hihetetlen.
Kb. annyi a közös, hogy ugyanúgy hívják a karaktereket, és nem értem az író ezt hogyan engedhette.
Aki elolvasta az öt kötetet, az tudja miről beszélek. -
bok92
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #10590 üzenetére
Ez eléggé pr szagú kepecske. A tv- ben leadott epizódnak nem volt most rekord magas nézettsége. Ebben ugye benne van az online felület nézőszáma is.
-
törölt tag
válasz
csababarca #10604 üzenetére
A Greyjoy-ok nagyon fontosak a lore szempontjabol, itt Westeros-ra gondolok, ne csak az Iron Islands-et vedd szamitasba meg a jelenlegi esemenyeket (bar a teso visszaterese aki egyenesen istennek tartja magat biztosan fog hozni ujjabb problemakat ), Harrenhal megvan? Raadasul Theon-nak meg egeszen biztosan lesz szerepe a tovabbi esemenyekben.
Az eddig utalt szereplok baromi nagyot alakitanak eddig, egeszen jo evad, Cersei, Ramsey, Theon, Melisandre. A kedvenceim mint Tyrion, Arya, Brienne meg Jon hozzak a formajukat. Brandon esemenysorozata is egeszen biztosan ki fogja fejlodni magat, mar visszament a multba Mi lesz meg?
Jo evad lesz ez, mar most latszik, amikor majd hire terjed Jon meghalt, majd feltamadt Hat az sok ellenseget el fogja tantoritani a tovabbi rosszalkodastol
Ja, meg sajat valeriai kardja van, a Mormont haz jo esellyel csatlakozni fog hozza, boritekolom, igy kijavitjak a hibajukat es az egyik legfontosabb szovetsegesuk lehet az Umber-ekkel egyutt (ahol elvileg a legkissebb Stark gyerek van, Rickon)
szerk: Ja es sokaig nem lehet elhuzni a visszahozatalat, kulonben atalakul, mar Tormund is tuzet akart rakni ala, aminel azt hittem, hogy elkezdik a temetest, es a tuzben tamad fel, kel ki, mint ahogy Daenerys is tette, akkor eleg combos visszaterese lett volna, na meg kiderult volna hogy megiscsak van benne Targaryen ver is -
csababarca
őstag
Uhh, durva, nem gondoltam hogy
ennyire hamar visszahozzák Jont, 4. részr tettem volna. Greyjoyok számomra totál érdektelenek.
-
törölt tag
Most fejeztem be, azt kell mondjam
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, naggyon jo resz volt! "What Is Dead May Never Die"
-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1 #10598 üzenetére
Hagyd a fenebe, lesz meg szobeli, ott javithatsz majd!
-
WOT-H-A-C
veterán
Na, most már fejezzétek be!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest