Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #42407 üzenetére
Mondjuk az, hogy nincs számlád, alapelvben pozitív. Tele van a hócipőm azzal, hogy MO-n a munkahelyek kb 99%-a kizárólag számlára hajlandó küldeni a fizetést, és te ezért tartsál fent pénzért egy számlát.
Mert ugye nem elég, hogy náluk van a pénzem és erre sehol egyik bank sem ad itthon normális kamatot, de még én fizessek nekik éves szinten több(tíz)ezer ft-ot, mert ők "kezelik" a pénzemet (használják és maguknak csinálnak belőle hasznot).
De sajnos nem tudom megkerülniPedig a pénztárcám nem kér azért pénzt, ha pénzt veszek ki belőle, vagy azért, hogy van.
Viszont ha már itt tartunk, akkor mostanában igyekszem ott kihasználni az előnyeit, ahol csak tudom. Ezért újabban kártyával fizetek ahol csak tudok, hogy ne kelljen az apróval és a visszajáróval szarakodni, na meg az üveg visszaváltásnál is mehet kártyára, és akkor le sem kell vásárolni
Új hozzászólás Aktív témák
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xbox Ultimate előfizetések
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest