Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
koshmar
addikt
válasz
EmberXY #16398 üzenetére
Igen ám, de én nem a pörgetésért iszom. Csak simán zseniális az íze.
Mondjuk a tutti-frutti biztosan sok gyümölcsöt látott.Meg aztán ma rájöttem, hogy csak úgy elindulok tekerni 5-10 percre, abból 30-40 perc mindig legalább 10 km lesz, szóval égetem azért az energiát valamilyen szinten.
-
koshmar
addikt
válasz
EmberXY #16350 üzenetére
A 9gag kommentekben folyamatosan megy a sírás, ha valaki lábat, fontot, mérföldet, gallont, stb. használ.
Én anno úgy voltam vele, hogy meg kell tanuljam használni őket, mert hasznos lehet.
Egy részüket már tudom is, de tényleg szokatlan.Viszont az tagadhatatlan, hogy az Imperial mértékegységek a miénkhez képest nagyon pontatlanok.
Pl. egy US gallon 3,78 liter. Na már most hogy fejezed ki azt, hogy 0,45 liter? Nehezen.. -
Bjørgersson
félisten
válasz
EmberXY #16322 üzenetére
Ne viccelj, úgy mikor pihennék ki a színészek a forgatások fáradalmait és költenék el a fáradtságosan megszerzett pénzt?
A The Big Bang Theory főszereplői is addig hisztiztek, amíg nem kapták meg a részenkénti 1m$-t. Mert annyira nehéz munkájuk van, meg mert annyira kell nekik annyi pénz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
EmberXY #16315 üzenetére
2005 nyarán elkezdték forgatni az első évadot, majd ősszel elkezdték adni a tévében. 2006 nyarán elkezdték forgatni a második évadot, majd ősszel elkezdték adni a tévében. ... 2013 nyarán elkezdték forgatni a kilencedik évadot, majd ősszel elkezdték adni a tévében.
Ez így nyolc - nyolc és fél év, amit már kilencre kerekítünk.
-
koshmar
addikt
válasz
EmberXY #16280 üzenetére
Egyébként és valójában nem is az enyém.
Mutteré, de tőlünk kapta (én és öcsém), szóval a felét tényleg joggal használom.De én vagyok az egyedüli karbantartója, kenem és feszítem a láncot, az első féket konkrétan annyira harapósra megcsináltam, hogy már magam is leszoktam a használatáról.
-
-
-
sztanozs
veterán
válasz
EmberXY #16205 üzenetére
Az anyanyelveden gondolkodsz, ha ugyanilyen "kódot" juttatnak be valahogy, simán el tudom képzelni, hogy a szervezet reagál rá...
Én pl angolul is tudok gondolkozni - akkor az én sejtjeimre az angol is működik? A majomsejtekre meg majd "majmul" lehet hatni? De mi van a csigákkal... Tud valaki egyáltalán csigául? -
sztanozs
veterán
válasz
EmberXY #16202 üzenetére
Beszédet felvenni, hullámra rátenni és ez befolyásolja a sejtek működését... Na ez is kivágta a biztosítékot. Milyen nyelven kell pl. rábeszélni?
Süket baromság az egész, csak arra jó, hogy a hiszékeny emberek hívogassák a 06/90-es számokat és emeltdíjas esemesekre iratkozzanak fel, ami naponta háromszori üzenettel enyhíti a hátfájást. -
koshmar
addikt
válasz
EmberXY #16137 üzenetére
Ki is lehet kapcsolni, ha nem használod. Véletlenül hagytam már bekapcsolva, olyankor
lemegyalfábaátvált stand-by üzemmódra, aztán ha ismét megmozdítod, a power LED felvillan és ready to go.2012 elején vettem, volt vagy 8200 pénz. Szerintem a hangyafasznyi vevőegység miatt volt ilyen drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest