Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
válasz
EmberXY #36006 üzenetére
Jöhetne, az igaz, de kötve hiszem, hogy a te városodban van atomenergia, a napelem télen pedig echte nem használható.
Aki jól csinálja, a kályha nem füstöl (nekem pl soha), szóval sosem kell emiatt szellőztetnem. Sajnálom, hogy neked nem ment ilyen jól, jó órabérèrt taníthatlak.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35921 üzenetére
De a dénár is csak szigorúan akkor, ha úgy néz ki mintha valami jugoszláv album borítón lenne.
-
koshmar
addikt
válasz
EmberXY #35909 üzenetére
Vashulladèk
somogyib: a MOL átvette a hulladékgazdálkodást vagy 35 évre (a méh telepeket is), és valaki elterjesztette, hogy ezentúl nem fognak fizetni a vashulladèkert (a valóság az, hogy kevesebbet fognak adni)
Úgy most mindenki próbál beleférni július 1-be, és persze a tömeges leadás miatt úgy reagálnak a telepek, hogy sokkkkkkal kevesebbet adnak (pár hete 360-at adtak az italos dobozèrt, ma 60-at) -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35750 üzenetére
Hát igen, azért 4GB-al ma már nagyon nehéz az élet, kell az a 8GB minimum.
De ha DDR3-as akkor ha gondolod van még 2× 4GB-om eladóPersze, mert vagy veszel tőle vállalatirányítási rendszert vagy a fejlesztőtöknek lesz sok-sok plusz munka, ami nektek plusz pénz.
Közösségi oldalon én sem, mert ott se szeri se száma a tudatlanoknak, de azért fórumokon jobb szokott lenni helyzet, persze én is csak néha merészkedek abba topicba.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35748 üzenetére
Az nem vészes, még simán élhető. Sőt, irodai körülményekre a 8GB ma még tök elég.
(nekem meg már lassan a 32-ről 64GBra, de legalábbis 48GBra bővítésen kezd járni az eszem, mert néha bizony még elkélne a plusz RAM. )Most tovább vittem a politika topicba, értékelni fogják
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35744 üzenetére
Nem tudom, de gondolom azért vetetted fel, hogy elárulhasd
(ejj, a gép meg van loadolva, melóval 32GB RAMból 31GB foglalt, a proci 100%-on ... jah és közben játszok.
Ilyen érzés lehet laposon netezni)
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35725 üzenetére
Végülis csak ő is azt szeretné, hogy érdemes legyen "lemenni". Csak hát nehezen tudja előadni. Mindenesetre ha valaha ott indulok bármilyen posztért kiemelt figyelemmel veszem figyelembe majd a nép mulatozás iránti kérelmeit, valamint a zárakra vonatkozó elképezléseket. Lehet, hogy ott Zárstoppot kellene bevezetni?
Ez mondjuk igaz, de tánc és Zárcsökkentés legalább
Sajna nálam a péntek újabban csütörtök 2-vé minősült át
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35723 üzenetére
Univerzális balhék keretében érdemes azonban a zárcsökkentést végrehajtani, mert ha nem úgy lesz mint 4-5 éve volt, akkor nincs túl sok értelme.
Koshmar annyiszor kérdezte már, hogy miért nincs szobrom, gondoltam intézett egyet azótama valamiért egész nap péntek érzésem volt, pedig asszem nem az van.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35717 üzenetére
Talán ennyire csak nem szeretnek
Bár ki tudja Koshmar milyen KROK kult-ot hirdetett már ott, simán lehet, hogy szobrom is van(Bár a Szobor oroszul székesegyházat jelent, a mi klasszikus szobor szavunkra a statuya-t használják)
Legyen Szobor és székesegyház is, meg zene és tánc, meg zárcsökkentés
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35701 üzenetére
Recep Tayyip Erdoğan (26 February 1954) Törökország jelenlegi elnöke. Erdogan politikai pályafutása hosszú és sokféle szerepet töltött be. Kezdetben a politikába a Refah Pártban kezdett, majd az iszlám alapú közép-jobboldali Adalet és Fejlődés Pártjának (AKP) egyik alapítója lett 2001-ben. Erdogan 2003-ban lett Törökország miniszterelnöke, majd 2014-ben az ország első közvetlen választással megválasztott elnökévé vált.
Erdogan uralkodása alatt Törökországban több jelentős politikai és gazdasági változás következett be. Az Erdogan vezette kormányzat aktív szerepet játszott a gazdasági fejlődésben és a modernizációban. Ugyanakkor a politikai életben is sok vitát váltott ki. Kritikusai szerint Erdogan autoriter irányba tolja az ország politikáját, és számos ellenvéleményt elnyom. Az Erdogan kormányzása alatt Törökországban történtek letartóztatások újságírók, civil aktivisták és politikai ellenzékiek ellen, valamint korlátozták a sajtószabadságot és az emberi jogokat.
Az Erdogan politikai stílusa és politikája komoly vitákat kelt nemcsak Törökországban, hanem nemzetközi szinten is. Azonban fontos megérteni, hogy Erdogan jelentős hatással van Törökország politikai és társadalmi helyzetére, és az ország irányításában meghatározó szerepet játszik.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35613 üzenetére
Nem szoktam annyira lealjasodni, hogy pocsékoljak. Van amikor tud az ember vigyázni, de van amikor nem. (pl volt olyan h leültem az ablak mellé, közvetlenül a sofőr fülke mögé. Aztán később mellémült egy tag, és már indulás után láttam, hogy baj lehet, de elég jól tartotta magát. Aztán leszállás előtt 1 perrccel nem bírta tovább ... miután leszálltam akkor vettem észre, hogy rám is jutott
)
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35605 üzenetére
A lótartás nem goood...
Motoros kasza hangosabb, de ha azt tanultad effektívebb is lehet
Maradok a kaszánál, de zeen tuti h nem fogunk összeveszniNekem kint vannak a házállatok, kivéve a hagyományos pókokat, azok bejönnek ( ma az egyik borotválkozás közben a fejemre esett, el is vágtam az arcomat miatta
)
Macska, akármilyen más állatnak semmi helye a házban!
(málhát anno rókába raktam az utolsó buszon, a leányzó pedig aki előállította, sűrű elnézéseket kért (nem mellesleg vittem volna), aztán jóba is lettünk; azóta is ismerősöm; de már férjhez ment Angliában-- kár érte. jó ügynök volt )
-
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY #35602 üzenetére
Klasszik fa kaszával nekem sem megy.
De amit KROK640 linkelt, az egy mókás cucc. Az első pár napban 10-es kulccsal a zsebedben mégy kaszálni, hogy a két markolatot rendesen a magasságodhoz állítsd, utána viszont mivel hátul is markolat van, és nem az egyenes nyelet fogod, egyszerűen nehezebb rosszul fogni, mint rendesen használni.
Bár mondjuk én ilyen beállogatós fajta vagyok, a Makita fűkasza/hám is úgy lett beállítva, hogy ha felpattintod a hevederre, akkor magától a talaj felett 3-4cm-re van a damilfej, hogy szinte csak oldalirányú mozgással kelljen dolgozni. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35602 üzenetére
Nem szégyelled magad???
(na jó, ez egy elit klub, ide nem tartozhat akárki)
Előre megyünk, nem hátra???
ezt leírni ebben az országban ...
Az ilyen lovas meg aratós és egyéb napok engem halálra untatnának messziről kerülöm az összeset.
A lakásban való állattartásban maximálisan egyetértünk, nem valóak oda. Nekem az összes macskám is kinti jószág volt mint.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35599 üzenetére
Leírásod alapján mindössze annyi van, hogy nem tudsz kaszálni.
De ne emészd magad emiatt, ma már nagyon kevesen tudnak kaszálni, és rendszeresen csodálkoznak az emberek ha megtudják, hogy én tudok, esetleg látnak is kaszálás közben.
ha pedig ideálisak a viszonyok nem vagyok lassabb mint egy gép, csak csendesebb, és sokkal fáradtabb
De ami bejön nekem ebben, hogy nem kell benzinezni meg zsinórozni.Régen egy ismerőshöz jártam kaszálni (kerek 1000nm-es területet) megcsináltam neki X ezer ft-ért, plusz mindig kaptam egy jó ebédet utána (általában sültkrumpli + cordon bleu) meg 2 doboz sört
De bitang jó kaszája volt ...
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #35561 üzenetére
Nekem 7000ftba volt csak, és ehhez a házamtól kb 50 métert kellett gyalogolnom.
Az ajándék AK47-est természetesen nem említem, mert az oroszok más a spájzban vannak
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest