Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Trollok komolyan

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:49:33

LOGOUT.hu

Üdv a trollok között!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31534) EmberXY válasza KROK640 (#31532) üzenetére


EmberXY
addikt

A kötetlen munkaidő jó dolog, így csak ki lehetett bírni. :D
Nálam sincs kőbe vésve semmi, csak "legyen minden meg", de gyakran jönnek telefonok a semmiből, és ilyen-olyan infó kell, ár, kontakt, stb...A kedvencem, amikor menet közben kell számlázni, mert "volt még pluszban a kocsin ez meg az, de eladtam itt és itt" vagy valami reklamáció vagy pontatlanság miatt helyesbítőzni kell, és olyankor abban a pár percben kell ezt megoldani, amíg a sofőr ott van a helyszínen, feltartani nem lehet őt se és az ügyfelet se. Ha a főnök van úton, akkor vezetés közben gyakran "unatkozik", és két lerakó között beszed egy csomó rendelést, vagy csak infó kell neki, de képes 10 percenként becsörögni, kb mint a Schumacher korszakban, amikor Schumi vezetett fényévekkel egy futamon, de volt még X kör, és folyamatosan beszélni kellett hozzá, hogy ne aludjon be... :D :D
Normál esetben nekem is úgy néz ki a napom, hogy reggelre kész vannak a számlák, be van pakolva az áru, elindul a kocsi, aztán "szabad program". :D Napközben felkészülök a másnapi szállításokra, felviszem a rendeléseket, ha rámbasznak valami plusz feladatot, akkor megcsinálom, stb, és ha jól csinálok mindent (az általam összetákolt, egyre okosabb sufni excel-vállalatirányítási rendszerben :D ) , akkor egyébként sok a lyukas idő, amikor azt csinálok amit akarok - DE - a már említett "realtime" jelenlét miatt nem lóghatok ki, és sajnos a munkaidőben bármikor képes csörögni a teló, de az se kizárt, hogy fb messengeren kapok utasítást, ilyen is előfordul :D .
Bár a melót itthonról ugyanúgy el tudom látni, fel se tűnne senkinek, na de egy kocsmából már nehezen menne - BÁR hozzáteszem, számláztam már hétvégén buszon ülve telefonról, mert sürgős volt a dolog, mert akkor találtak be, de hétköznap ezt nehéz lenne kivitelezni.
Azt is hozzá kell tenni, hogy ha elintéznivalóm van, akkor pár órára bármikor el tudok menni, de akkor szólok előtte, és ha szerencsém van, akkor addig nem basztatnak semmivel.

Up the Irons!

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Trollok komolyan
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.