- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
joiner007
aktív tag
Még egy dolog. A hitelkártyával törődni kell. Nézni, hogy hónap végén legyen rajta. Mert ha nem, kamatozik. A visszatérítés engem nem érdekel.
Ezt meg csak használom és kész. Nekem ez egyszerűbb.
Köszönöm a segítséget! További szép napot Nektek!
-
joiner007
aktív tag
válasz
HussarF #1871 üzenetére
mert a saját számláinktól elkülönítetten tudjuk így a közös kiadásainkat fedezni.
igen Tuomas, ezért is
a lényeg, hogy el legyen különítve a privát számláktól/ kártyáktól. -
joiner007
aktív tag
köszi! A google pay mit ad hozzá?
V/
Jó, nem a kártyára, hanem számlára. Rigisztráltam, forintot utaltam rá. Ha esetleg külföldre megyek, akkor gondolom érdemes az adott ország pénznemének is rajta lenni, (de ez egyelőre nem játszik)Akkor rendelhetem a kártyát? A 2000 Ft költséget nem lehet nullázni?
-
joiner007
aktív tag
Sziasztok!
Kissé más felhasználási feltételekkel használnám a Tw-t. Kérdésem, hogy működik-e az elképzeléseim szerint.
Ha igényelek egy Tw-kártyát, azt tudom-e úgy használni, hogy utalok rá pénzt forintban, majd azt itthon, elköltöm. Ez esetben a vásárlások után nem lesz egyéb költségem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest