Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Azért kérik, mert törvényi kötelezettségük. Bizonyára másra is tudnák költeni a pénzüket, mintsem erre a célra fenntartani néhány tucat teljes állású alkalmazottat.
Attól, hogy vállalkozó, még kell hogy legyen valamilyen megbízásra szerződése, illetve állít ki számlát minden hónapban, de ott pontosan fel van sorolva, hogy miket fogadnak el.
Esetleg ne küldjön be semmit és inkább nyisson egy számlát az OTP-nél, az valóban egyszerűbb lehet.
"Jah az is érdekes hogy én át tudom írni a lakcímem , bele tudok klikkelni a mezőbe , az övének szürke a mező része és nem tudja átírni a lakcímet. Ez is milyen már..."
Nem értem, hogy ez ebben az esetben miért olyan baromi fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest