Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
Valószínű, én 2019-ben kaptam új személyit, akkor fel is töltöttem nekik, azóta nem zargattak ilyennel. Tranzakcióhoz kötött ellenőrzést én még nem is kaptam, ez is most csak úgy jött, nem volt se utalásom, se semmim.
Pár keresztkérdés volt közben, pl hogy nem vagyok-e kiemelt közszereplő, de ehhez nem kérték újra a személyimet, és egyből, a kérdés megválaszolása után el is fogadták a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így használod a ChatGPT-t
- Windows 10
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest