Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TW meg több hét.. Nem egészen, hiszen 10 napot említettél te is és 8 maunkanapnál tartunk.
Én max 48 órán belül visszakaptam ha az Erstés kártyámról szedte a le a pénzt, ha TW kártya volt akkor meg 24 órán belül. És reálisan le kellene számolni az ünnepek miatti munkanap kieséseket -
+ az OTP, + Revolut. Én már nem tudom követni, ez nekem egy túlbonyolított pénzkezelési módszer.
Szerintem nem veszett el a pénzed, csak sok kézen jön át. Nem ülnek rajta, ők elküldték mert ez az üzent azután készül. 17-én elindult a pénzed.
Most az ünnep miatt van lelassulva, úgy ahogy sejtetted is és nem tudni hogy épp ki miatt.
Ha téged az megnyugtat hogy az sok érintett közül csak a TW az aki nem dolgozik karácsonykor és csak ők lehetnek a hibásak, ám legyen. Nem akarlak az ellenkezőjéről meggyőzni. -
Értem, de maradjunk annyiban hogy nem egy normál helyzet ha érintve van még a Google Pay, és a Curve is. Oda is bonyolult az útvonal és vissza is, az hogy a három közül ki ül rajta nem tudni. Volt már egyébként ilyen szituációd amihez lehet kötni az időket? Volt már máshonnan visszatérítés a Curve kártyádra? Annál mennyi idő volt?
Max 48 órán belül küldik a pénzt, de banki viszonyokról írnak a Curve az nem egészen az. A 3-5 nap bank esetén valós. De ha 10 nap akkor mis csak 8. munkanapnál vagyunk. Péntekig megjöhet.
Konkrétan a a TW fiókban ennél az összegnél írnak valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest