Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akasztott
csendes tag
tegnap regisztraltam a TW-n, igenyeltem is a MC kartyat.
kerdesem a kovetkezo: kinaba szoktam neha napjan utalni, viszont az utolso 2db utalas nem ment el, amin buktam is 60.000 forintocskat.
a magnet banknal vagyok, de a kinai bank lopott meg ennyivel, azt mondjak a magnetesek...magnetnel 2540ft az utalasi koltseg, ha jol emlekszem.nos kerdes a kovetkezo: ha TW-n keresztul utalnam kinaba a penzt (USD-ben kerik), viszont valami problema lenne a cimzett altal megadott adatokkal (a legelso utalas sikeresen elment, az utana levo ketto mar nem, es ezen buktam ilyen szep osszeget...), akkor is szamithatok sikertelen utalasonkent kb 30.000 forint bukasra vagy mi az isten tortent itt?
nekem a bankom semmit se jelzett, o toluk kiment az utalasom.tovabba szemelyesen is be lehet fizetni a TW hazai raiffeisen bankjaban a TW szamlamra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- Asus ROG Strix G731GT - 17.3"FHD IPS 120Hz - i7-9750H - 8GB - 512GB SSD - 1TB HDD - GTX 1650 - Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest