- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- kreténtehén: Első lengyel túra
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akasztott
csendes tag
tegnap regisztraltam a TW-n, igenyeltem is a MC kartyat.
kerdesem a kovetkezo: kinaba szoktam neha napjan utalni, viszont az utolso 2db utalas nem ment el, amin buktam is 60.000 forintocskat.
a magnet banknal vagyok, de a kinai bank lopott meg ennyivel, azt mondjak a magnetesek...magnetnel 2540ft az utalasi koltseg, ha jol emlekszem.nos kerdes a kovetkezo: ha TW-n keresztul utalnam kinaba a penzt (USD-ben kerik), viszont valami problema lenne a cimzett altal megadott adatokkal (a legelso utalas sikeresen elment, az utana levo ketto mar nem, es ezen buktam ilyen szep osszeget...), akkor is szamithatok sikertelen utalasonkent kb 30.000 forint bukasra vagy mi az isten tortent itt?
nekem a bankom semmit se jelzett, o toluk kiment az utalasom.tovabba szemelyesen is be lehet fizetni a TW hazai raiffeisen bankjaban a TW szamlamra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dacia topic
- Vírusirtó topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- A mesék kalózkapitányai is leokézták az Epomaker analóg klaviatúráját
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- További aktív témák...
- Katana 15 HX B14WEK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- eladó Flashforge Adventurer 5M 220x220x220mm CoreXY
- Lenovo Legion 5 Pro 16ADR10 - R9 8945HX, 32GB DDR5, 1TB, RTX 5060 - MAKULÁTLAN, 3 ÉV GAR
- SILICON POWER Memória DDR4 32GB 3200Mhz CL16 DIMM Xpower Pulse Gaming (Kit of 2) XMP 2.0
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest