- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Megkaptam az első tesz fizetést AUD ban, átalakítottam Lei-re, és kb hihetetlen hogy még a saját bankomnál is jobban váltotta, kevesebb mint 150Ft ot buktam rajta, aztán pedig elküldtem a bankszámlámra, és azt írta hogy 200leiből 200 leit fogok kapni, amit kétlek, de nagyon kíváncsi vagyok.
Nem is értem ez hogy lehetséges, most belegondolva, egy havi fizum elment a paypal dupla sápjára : ((((
Más.
Pár napja elkezdett valaki hívogatni külföldi számokról párszor oroszosságból, és még ismeretlen helyekről is, ez az egyetlen komoly oldal amire múlt héten regisztráltam, és esetleg kérhet azonosítást, de arról csak küldenének valamit értesítést, hogy keresni fognak, nem?
Létezik hogy a Transferwise keres, valami adat egyeztetésre?Az orosz országos kijelzés miatt kétlem, de nyilván nem akarom felvenni, ki tudja miféle átverés lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest