- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyArc
tag
válasz
beis-compo #402 üzenetére
Kösz szépen, ezt kipróbálom.
-
nagyArc
tag
válasz
AeSDé Team #187 üzenetére
Nekem két éve van egy Logitech M570-es trackball-om, szintén főleg programozás. Semmiért nem cserélném el. Vezeték nélküli, és én egyszerűen rárakom a billentyűzetre, a jobboldali numpad részre, így gyakorlatilag TKL-ként működik a billentyűzet, és baromi kényelmes.Két hónapja rendeltem mégegyet, hogy ha neadj isten elromlana, akkor legyen egy tartalék. Az angol amazonon pont akciós volt, szállítással együtt került 12 ezer forintba (most már drágább). Csak ajánlani tudom. Teljesen elmúlt a csuklófájásom is. Egy darab AA elemmel elmegy egy évet.
-
nagyArc
tag
válasz
w4dk0rt3 #163 üzenetére
Korábban soha nem hallottam arról, hogy a mikró zavarná a wifit. De most rákerestem a neten, és tényleg sokan panaszkodnak erre. Volt aki vett egy új mikrót, és azzal megszűntek a problémák, mert jobb volt az árnyékolása. A rossz hír mellett az a jó hír, hogy ez a mikróból kiszökő sugárzás állítólag nem káros az egészségre.
-
nagyArc
tag
Nekem egy Logitech M570 van, annál biztos nem kellene össze-vissza hajtogatnod a csuklódat, mert nagyon kézre áll. Kellett vagy három hét, mire teljesen megszoktam, de most már ugyanolyan természetességgel használom, mint a hagyományos egeret. Most 30 dollár az amazonon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest