Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Ha az M 575-öt nagyoltam, a tegnap ideért Kensington Orbit with Scroll Ring hatalmas. Még tanulom a használatot. Próbálgatom, melyik gombja legyen a „jobb” és melyik a bal. Nehéz elmagyarázni, de még nem találtam meg a helyét a kezemnek, így a hüvelykujjas nyomkodás okoz némi csukló körüli feszülést, így jobbnak tűnik felcserélni a két gombot. Akkor ritkábban kell használni. De nem biztos, hogy ez a jó irány.
Ami biztos, hogy egy ujjal használva a golyót, ennek sem annyira stabil a kurzormozgatása, jobb a mutató és középső ujj közös használata. A bal gombra ott a kisujjam, a gyűrűs meg tekergeti a scroll gyűrűt.
Az M 575-tel egyetlen bajom van: nem tudom hová letámasztani a hüvelykujjamat kényelmesen, csak a golyóra, de akkor óhatatlanul is mocorog a kurzor, mert az ujjam is el−el mozdul. -
Buckey
őstag
Gratulálok!
Én nem markolászom (Logitech Mx Ergo), csak a szükséges dolgokhoz érek hozzá.
Viszont az enyém meg van döntve, de ha vízszintesen használom, akkor tényleg nagy, és egy idő után kényelmetlen.
A görgőt a mutatóújjammal tekerem, mint ahogy a hagyományos egéren is szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest