- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
illusiON
őstag
állítólag a grafikus kártyámnak kell még 2 mgb, vayg mi :D ze hülye, ati 9800 se-vel illene futnia :D
-
illusiON
őstag
nekem mindig jól futottak :D ezzel az 5megás darabbal az egész gamet szedem le?
-
dj.saabe
aktív tag
hello
köst csudrimost toltom kivéncsi vagyok hogy menni foge nekem. annyit tudok hogy nekme a dos alkalmazások sose futottak rendsen. de majd szolok ha lesz valami -
Calogero
addikt
Nalam sem indult el
Ok: Your graphic card must have 2 mb ram [/l] -
VladimirR
nagyúr
letoltottem, de sajnos nalam is hasonlo a helyzet (winxp alatt nekem meg egy driver inkompatibilitas miatt semmilyen dos alkalmazas nem fut rendesen)
beleneztem a dosbox-ba system speed test-tel es asszerint egy 40mhz-s ciryx proci hajtja (aztan jol szetfagyja magat, mert a sst gondolom rossz helyere nyul szegenynek)
ha valakinek van egyeb javaslata, otlete, az plz szoljon
thx -
csudri
őstag
na fent van a cucc
cím: ftp.tvn.hu
név: trabi2
pw: csudri -
dj.saabe
aktív tag
hány részből áll?? mind 5 mb-os ??
-
Itt az első, 5 MB fájl: [L]http://blackmate.atw.hu/Trabi_II_CZ.exe[/L]
pfff bocsi, ATW rulez: 10k/sec (fel 250-nel ment) :))
[Szerkesztve] -
dj.saabe
aktív tag
csurdi nekm is ideadhatnád majd ftpr szólj ha fentvan köszi.
-
VladimirR
nagyúr
valaki fel tudna tenni egy ftp-re? mert nekem feszt leall timeouttal (miutan orakig szinte semmit nem tolt le belole)
thx
csurdi: ha dos-os, akkor dosbox - [L]http://dosbox.sourceforge.net/news.php?show_news=1[/L]
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
Hogy lehet XP alatt beizzítani? Mert nekem nem akar menni!
-
illusiON
őstag
én is most szedem :D vélemények?
-
mormota
senior tag
sikerült beiizitani:))
hát elég gagyi, de ahoz képest, hogy DOS-os !!!!
überbrutál, de sajnos nagyon leterhelő a játék... inkább cs-source-val jáccok:)) -
Drizzt
nagyúr
Bocs, de muszáj...

-
mormota
senior tag
csakmerthogy a manualban van vmi:
Registrujte si hru Trabi II a získejte spoustu nových funkcí a uživatelskou podporu!
ilyesmi
annyit értek utána hogy akkor lehet multiban is nyomulni meg még egy csomo mindent -
duracell89
senior tag
na ezt leszedem én is...atombrutál grafika :C
-
mormota
senior tag
sajnos lassu, de sztem meg fodja érni a fáradságot
azt ne mondjátok, hogy regelni kell egy ilyen játékot is -
Drizzt
nagyúr
[L]http://trabi2.pupworx.com/index.php3?co=download[/L]
Aktív témák
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest