Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
Davebowman
üzenetére
2.5" portable, passport stb vinyót csak akkor, ha USB-ről kap 1A és 5V-ot.
nem hiszem, hogy a routerek ezt tudnák. -
Flashget
félisten
válasz
kisferi
üzenetére
nézd a dolgok másik oldalát is.
jelenleg csak gyári fw-vel van hw-es NAT. 3600-ra nem valószínű, hogy jön ki újabb fw (tavaly szeptemberi a legutolsó gyakorlatilag a gyártó már nem csinál vele semmit) 1043 V2-re meg fog még jönni a legutolsó pár hónapja júniusban jött ki. na és erősebb SOC van benne.
3600 routeren gyengébb a wifi 2,4GHz-re a kombinált antenna 2dBi míg 5GHz-en 3dBi nyereséget produkál. a 1043ND V2-ben 3db 5dBi 2,4GHz-es antenna van.
Persze ha az 5GHz fő szempont akkor a 3600-at vedd minden másban jobb a 1043 V2..az meg hogy 64MB vagy 128MB a különbséget akkor veszed észre ha masszív torrentező lennél.Majd ha kiadják a 3600 V2-t na az tuti veri mindenben a 1043 V2-t.
-
Flashget
félisten
Ha valaki digi hálózattal jön és TL-1043 V1/V2 gyári fw kérdéssel:
1. V1-es verzió digi 100/50-es netjéhez jó. 200-as nettől V2-es verziót kell vennie.
V1-es PPPoE-n 165megát bírt kicsiholni openwrt fw-vel tehát téves az a infó, hogy V1-es jó 200.hoz. Abban az esetben jó ha valaki megelégszik azzal, hogy nem csutkán megy a nete (csak akkor minek fizet 200-as netet)
2. digi 1000/100-as nethez V2 ezt tudja produkálni a legutolsó gyári fw-vel:
938/108
3. a digi ad egy ZTE routert 500/1000-es nethez akinek van telefonja is mindezt ingyért, de csak 650 megát tud :p ami csak 500-as nethez elég -
Flashget
félisten
válasz
vargalex
üzenetére
Szia.
Ez egyértelmű csak a kérdés a V2-re vonatkozott.
Én csak példaként írtam, hogy bármi is legyen az (nem csak router) ne a webshop legyen a tájékoztató pont az eszközről, mert sokszor hiányos vagy a képek nem stimmelnek, hanem a gyártói oldal.
Ahol vettem a V2-t ott még mindig a V1 képe van kirakva, miközben már nem is árulják azt. -
Flashget
félisten
Megtudnátok mondani, hogy V1-eshez melyik a legjobb gyári fw aminél nem dobálja le a wifis eszközöket?
-
Flashget
félisten
válasz
Doky1988
üzenetére
V2-es router gyári fw és sony xperia tipo (1000 Ft volt 2012 novemberében fekete péntek akcióban) szóval belépő szintű 4.0.1-es androidos mobil és semmi gond a wifivel, panelban.
TV háklisabb a wifire, de azt sem dobálja le. ott nálad lehet valami zavaró cucc főleg ha panelban laksz egy mikrósütő is akár. -
Flashget
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
V1-n (1.8-as) mindig ez volt nálam az ip cím akármelyik fw-t raktam fel. a legutolsó (140319 a digi miatt)felrakása után is. Nem tudom az mennyire kavart be neki, hogy korábban volt rajta vargalex féle fw is, de maradt a 1.1-es ip cím.
-
Flashget
félisten
válasz
FreedomHUN
üzenetére
Direkt ezért raktam be a linket, mert volt aki állította bírja a 200-at openwrt-vel. hát nem bírja..csere V2-re ha 200 vagy nagyobb net kell a digitől.
(#50848) -
Flashget
félisten
200 megás Digilan (PPPoE) V1-es openwrt-vel: [link]
-
Flashget
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
viszont kiskerekből viszik a V2-t!
-
Flashget
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ne aggódj csinálnak..kihúznak egy másikat

Már 8db eladatlan V1-es routert hirdetnek..1 hét múlva már lesz 20?
-
Flashget
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tudod van aki szerint (és a nagy többség itt tart még) 300.000 ügyfeles cég..lehet muhaházni..
-
Flashget
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
hogy a DIGI messze nem országos szolgáltató
szerintem ezt a téves elméletet lassan el kellene már felejteni. első mondat, első bekezdés
Nekem sem sürgős sőt el sem adom tartaléknak megy vissza a dobozába a 100 megás netig jó.
És azzal is tisztában vagyok nem minden digis user ír ph-ra. De ahogy emeltek rögtön megjelent több eladó TL router az aprón. -
Flashget
félisten
válasz
davidcsaba93
üzenetére
Igen és van bootloaderes fw is ha nem valamiért nem jön be neked a vargalex féle visszatud rakni a gyárit.
Én ehhez kértem segítséget, hogy linkelje valaki, mert nem találom. -
Flashget
félisten
Valaki kisegítene egy linkkel a legutolsó verziójú bootloaderes fw-hez? 1043ND V1.8 routerem van azon most gyári fw:
Firmware Version:
3.13.13 Build 130428 Rel.58290n
Hardware Version:
WR1043ND v1 00000000 -
Flashget
félisten
Sziasztok.
Panelba melyik a jobb? TL-1043ND V2 vagy a 3600? Utóbiról régebben olvastam gyenge a wifi viszont hozza az 1 gigát.
Most TL-1043 1.8 van ez lesz cserélve HA valóban lesz a diginél 1 giga mert akkor lesz 200 vagy 500 megás is. -
Flashget
félisten
Ezt a sebességet melyik wifis TL router tudja kezelni?
-
Flashget
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére

-
Flashget
félisten
válasz
SteveL
üzenetére
nekem is az van és nincs is többre igényem.
mondjuk az érdekelne ha 240 megás netet hirdet az upc és ugye nem titok amit az emberek főleg torrentezésre használnak már ilyen sebességet, akkor ha tényleg 300GB-nál lekorlátozzák őket mit csinálnak a hónap hátralévő 29 napján a lassú nettel?
-
Flashget
félisten
felraktam a Vargalex fw-t majd vissza a gyárit..és a speedtest Londoni!!! usernek vél. A bal alsó sarokban Digis ISP-nek kellene látnia. Ez mi?
[link] -
Flashget
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
akkor lehet, hogy ezt leszedtem valamikor csak nem emlékszem rá, felülírva a gyári rar nevét.
file neve:
wr1043nv1_en_3_13_12_up(120405)így már tiszta.
-
Flashget
félisten
Hol tudnám a DNS szervert a digié helyett a googlit megadni a Vargalex fw-ben?
azt látom az állapot fülön melyik van megadva (digi) de átirni hol lehet? -
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
Hi.
virtual servert a legutolsó vargalex fw-ben hol találom meg? legalábbis a gyári fw-ben ezen a néven van.
portforwardot szeretnék beállítani torrent kliensnek ami PC-ről fut, tehát nem külső vinyóról! -
Flashget
félisten
Sziasztok.
Tudnátok linkelni egy leírást a Vargalex fw felrakása utáni beállításokról? Digilan van nekem be is állítottam a felhasználó/jelszó/pppoe kapcsolatot wifinél a titkosítást, használ/mentés-re nyomtam.de maradtak gondjaim. Mert én a nyomtató megosztása miatt raknám fel és már vagy 4x raktam fel oda vissza a gyári és a vargalex fw-t,, de még addig el sem jutottam, hogy a nyomtató legyen beállítva. Nagyon jó, hogy magyar nyelv a felület és kiválasztom a nyomtató megosztást, de ott meg azt írja telepítsem a csomagot. Arra meg azt írja a szoftver részben, hogy telepítve van.
PC-ről tudtam netezni ami kábellel csatlakozik a routerhez, de wifivel nem. Este áramtalanítok így reggel nem volt már netem sem a PC-n..
Tisztában vagyok bennem a hiba, de jól jönne a segítség.
akár priviben küldött screenshot is jó lenne az adatok kitakarásával természetesen.win7 64bit és TL-1043ND a router.
-
Flashget
félisten
Sziasztok.
Szeretnék nyomtatót csatlakoztatni a routerhez, hogy a laptopról is lehessen hálózatban nyomtatni, ne kellejen mindig ki-be húzigálni a PC-ből a kábelt. jelenleg win 7 64bit rendszert használok. Olvastam az 1. hsz-ben a nyomtató részt de ott mindenféle csomagot kell telepíteni gondolom linux rendszerre.
Most még a gyári fw van rajta, elég lenne a Vargalex fw-t felraknom és abban beállítani a nyomtatót, vagy? -
Flashget
félisten
Hi.
Jelenleg 5. éve használok egy Tp-Link R460-as routert amit most lecserélnék. Semmi baja csak most már laptop, új smart tv került a háztartásba így időszerű lett egy wifis router beszerzése. Digilan van itthon.
Mivel a márkát ismerem így erre a tipusra esett a választásom.
Kérdésem az melyik a legjobb fw hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest