Hirdetés
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vahu
csendes tag
atees
(tag)
Sziasztok!
Gyári fw van az ilyen típusú routeremen és olyan problémám van hogy random naponta egyszer kétnaponta egyszer attól függ hogy van kedve, eldobja a netet. Ez mitől lehet??
Illetve nem tudok belépni a webes kezelőfelületre, sehogysem. Elég zavaró, mit tudnék tenni ezekkel??
Köszi a válaszokat előre is!Ilyen problémával én is találkoztam,hogy lefagyott. Kiváncsian várom a tapasztalatokat...
[ Szerkesztve ]
A Privit hamarabb észreveszem!Csak ird le,hogy miröl van szó:)Telefonon azonnal.... Nem szeretek levelezni.....:-)
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Hmmm? Mi az, hogy nem generál hozzá IP-t? Ez az oldal kiírja az IP címedet is, és egyben letesztelheted a 21-es portot is vele!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
siddis
őstag
Hmmm, nekem speciel most a legújabb Barrier Breaker van fenn, neked inkább Vargalex-mester cuccát ajánlanám, azon nem kell hegesztgetni hogy magyar legyen, stb.. Ez kell neked ha gyári van még fenn..
-- Aux armes, citoyens --
-
-
MODERÁTOR
-
mackosajt
addikt
Ezt most mértem gyorsan, igaz vargalex fw van rajta.
Meg a torrent is megy.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Kicsirics77
veterán
attól függ a kliens wifi mennyit bír
de 120-at wifin max ac szabványú kliensel tudsz kihozni a bgn nem biztos,hogy vinné
én az enyémet 9000 ezerért adtam el másfél éve,szóval olyan 6-8k a reális ár[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Nataniel
senior tag
-
MODERÁTOR
300Mbps WiFi-n ideális esetben 120Mbps ami mondjuk mérhető speedtest-en! Ideális eset alatt értsd, megfelelően erős kliens, megfelelően erős jelszint, zavarmentes környezet!
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
Az iPad Air 2,4 GHz-en csak 150 Mbps kapcsolati sebességet tud, így akár reális is lehet a mért érték.
Alex
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
De bizony kell (ha csak nem kábelneted volt tőlük), éppen ez a baj! A DIGI PPPoE hitelesítést használ, ami azt jelenti, hogy a net használatához felhasználónév és jelszó szükséges, és nem tudok róla, hogy egy előfizetéshez több publikus IP címet biztosítana, mint mondjuk a UPC! Utóbbi szolgáltató DHCP kapcsolattal szolgáltat, és három publikus címet ad egy előfizetéshez, ott működne a switch-es elképzelésed, de a DIGI-nél nem! A Gbit-es nethez mindenképpen új routerre lesz szükséged, mert a 1043NDv1 oda harmatgyenge, legfeljebb 110-120Mbps-t vinne át!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ha bízol a TP-LINK-ben, akkor 1043NDv2, vagy pedig WDR3600! Utóbbi 5GHz-es, előbbi viszont erősebb SoC-al van szerelve, bár a RAM csak feleannyi benne, mint a 3600-ban! És azt is tudni kell (bár nem tudom jelenleg használsz-e), hogy Gbit-es netet OpenWrt-vel nem tudod kihasználni, mert nem támogatja a HW NAT-ot!
-
DNS4
csendes tag
Esetleg ha van egy szervered, megoldható hogy kvázi switchként használva vlan -al leválasztod a wan portot és rányomod a szerverre.
Pl. :
config switch_vlan
option device 'eth0'
option vlan '10'
option ports '0t 2t 3 4 5'config switch_vlan
option device 'eth0'
option vlan '15'
option ports '0t 1 2t'A szerveren meg erre az eth0.15 -re kérsz PPPoE -t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Nintendo Switch
- Kerékpársportok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest