- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
"Beírom felhasználónévnek xyz"
Ha rám hallgatsz, akkor ezt root-ra állítod, és nem egyedi névre, mert a későbbiekben okozhat bonyodalmakat, ha nem root. Persze, amennyiben telepítesz rá további csomagokat... Ha így marad csupaszon, nem lesz torrent, meg hasonlók, akkor mindegy.
-
-
vargalex
Topikgazda
Miért, Intruder2k5 másképp írta szerinted?
-
Én már reset-eltem TP-LINK WR1043ND-t DD-WRT-vel, és nincs semmit extra dolog. Működés közben, bekapcsolt állapotban benyomod a reset gombot, és tartod nyomva, amíg a router újra nem indul... Ez közelítőleg 5 mp, de lehet, hogy kicsit több. Ekkor az IP címe 192.168.1.1, a név jelszó páros root / admin lesz!
-
bpmcwap
senior tag
vezeékkel próbálod vagy wifin? Nem lehet hogy be van kapcsolva a macszűrés? fix ip? Ilyesmi??? a routeren van egy lyuk, azt kell nyomni valami hegyessel- ekkor gondolom ahogy a gyári softnál is hardreszeteli a DDwrtt-erre mindenképpen várj megerősítést, mert csak gondolom, ráadásul itt openwrtsek vannak tönbbnyire, ahogy én is, szerintem keress DDwrt topikot, de ha nincs simán nyiss neki egyet, mert szvsz nem vagy egyedül a DDwrtvel sem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest