Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolikutya

csendes tag

válasz Cucuska2 #65879 üzenetére

Nálam pont ez az ami nem akar sehogysem összejönni, lehet valamit én csinálok rosszul.

Egy hipernetes mobilinternetet akarok kiterjeszteni, a hozzáadott hueway mini routeren, azonban nincs wds tudomásom szerint, az itt nem jöhet szóba.
    Régebben linksis 54 gl-t használtam ddwrt-vel, ott azt hiszem ez úgy volt megoldva, hogy repeater bridge módot hoztam össze, és kifogástalanul működött.
    Most egy 1043 ND Vargalex 1.1.7-tel van, és én a kövtkező megközelítésből próbáltam megoldani:
    Hálózat, wifi, hálózatok felderítése. Meg is találom a telenoros kütyüt, megadom a wpa2 jelszavát, majd felugrik egy új ablak, ahol új hálózatot kell megadnom.
    Ezt wwannak nevezi el, ha jól értelmezem. Amint látom, létre is jön egy új interfész. Felülíródnak a wifi beállítások és hozzáférésből át is vált ügyfélre, mert nyílván így a TPLink kliens szerepet fog játszani, ha logikusan gondolkozunk.
    Ezután azt kell kiválasztanom, melyk tűzfal zónához akarom hozzárendelni, itt alapértelmezetten az eth 0.2-höz akar hozzácsapódni.
    Nyílván itt össze kellene hidalni valamit valamivel, hogy az openwrt-s routeren is jöjjön a net, amit a hueway kütyüről felvesz.
    Elképzelhető hogy csak etherneten fog a TPLinken menni a net? Vagy hozzá lehet-e esetleg még egy accesspointot adni, és akkor wifiről is elérem?
    Azért volna jó, mert a koli ahol vagyunk,emeletes, és egy színttel lejjebb is akarnék netet.
    Nálam sajnos sehogy se akar menni.
    Lényeg az, hogy valami repeater bridge módot akarnék összehozni, ha ez lehetséges egyáltalán ezen a készüléken ezzel a firmmel. Le tudjátok írni részletesen, hogy mit, hogyan csináljak?
    Lucin keresztül megoldható? Köszönöm a segítséget előre is!

Új hozzászólás Aktív témák