Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
hesszan
aktív tag
válasz
vargalex
üzenetére
Szia.
a preall. értékét majdnem mindenhol 3-ra írták nem vágom mit jelent.
(elméletben az hogy előre lefoglalja a fálj helyét nem hiszem hogy a vinyót annyira megterhelné.a ramot meg azárt vettem fel, hogy hátha elkezdi aktívan használni a vinyón lévő swapon 512MB-ot.
Most este direkt "teszteltem" : amit írtatok ha csak seedelek az jól túri (7db-ot néztem)
megnéztem úgy hogy e mellettt kizárólag 1 db fájlt töltöttem. Úgy is hiba nélkül ment. a többi seed vagy paused.
Ha ezek mellé (1le 5fel) nyomtam egy újraellenőrzést, akkor dobott egy hátast (350mb-os cuccot akartam)
nah szóval csendesen öregurasan lehet használni.
De valami hardver elem nagyon nem bírja, mert ezek mellett a vinyóról 1mb/sec a másolás gigabit lanon (egyébként 8-9) és volt olyan hogy win alatt a becsatolt hálózati meghajtót X kb 2perc alatt nyitotta meg, illetve TR .net -es felülete is néha lassan nyílik meg de nagyon..Jól gondolom hogyha cserélem a ntfs-t ext -re akkor csak a vinyóhoz való csomagokat kell letölteni, és az összes beállítás samba TR stb megmarad. És csak az kell hogy az új vinyót a router felismerje, onnan a meglévő beállítások maradnak igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Steam topic
- Gumi és felni topik
- Fejhallgatós találkozó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Assetto Corsa Rally
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest