Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0rBee
csendes tag
válasz
oldmannn
üzenetére
Szia,
Ez alapján a link alapján el tudsz indulni:http://tothszabi.info/blog/open-wrt-firmware-forditas
Viszont annyit tennék hozzá ,hogy jómagam is belevágtam ,fordítottam is, de az általam fordított csomagok ugye nem egyeztek a Vargalex által használt forrásokkal(kernel verzió),így a kapott eredmény nem működött.
2 lehetőség van szerintem:
- Magadnak rakod össze az egész fw-t , a szükséges összetevőkkel, majd azt fordítof flasheled a routerre(ez lehet akár több nap problákozás is).
- Megkéred Vargalex mestert ,hogy a következő buildben legyen benne a 3TB-s hdd támogatása.Szerintem a második a járhatóbb számodra,én is inkább az új buildet várom (kaptam rá igéretet,hogy támogatni fogja már a DVB-t tunerem) minthogy magam reszeljem össze(hetek alatt).
Üdv.
n0rB33
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kedvenc zene a mai napra
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vargalex