Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeriko2
tag
"a luci állapot felülete a ludas
ha beállítottad a miniDLNA véglegesre, akkor szedd le a rendszer/szoftver részben a luci.minidlna app-ot
ilyenkor eltűnik a miniDLNA konfig felület a luciból teljesen
de ezt úhysem turkálja az ember, csak az elején
nem saját ötlet, stevebeard mondta nekem is
vargalex-szel már beszéltünk róla, hogy az állapot fülről távolitsa el valahogy a miniDLNA állapot részt, mert szerintünk az emeli állandóan az egekbe a load-ot
ha másik fülön vagy, és frissítgetsz, akkor láthatod a felső sorban, hogy szépen visszamegy 1 alá a load (remélem )"Szia!
Nem használok miniDLNA-t, nincs engedélyezve. Akkor is fent áll ez a dolog?
Leszedtem, most lényegesen jobb a helyzet, de majd kipróbálom letöltéssel együtt (most nincs semmi)Ami furcsa, hogy 1.02-ről frissítettem, elsősorban tűzfal beállítások változása miatt. A config file-ok nagy része ugyanaz, átnéztem mindent, mi az ami eltér - transmissionnél pl. visszaraktam azt, amit 1.02 alatt használtam. Ezzel együtt korábban gond nélkül mentek ugyanazok a szolgáltatások (értsd: 0.8 feletti load sosem volt), most meg ha belépek Luci-ba, egy-két perc alatt 1 felett van.
Szia Vargalex!
Egy kényelmi dolog: Luci-ban a status/processes alatt a futó processeket nem lehetne PID helyett pl. memóriahasználat szerint csökkenő sorrendbe tenni?
Néha jól jönne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

vargalex