Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Begi
senior tag
Az egyszerre egy torrent töltése szerintem nem hülyeség. Persze queue-ban ott lehet a többi is. Ahogy néztem 2 letöltés már eléggé megterheli a routert. Ezért is limitáltam 1-re. A load igy 1 körül marad minden egyéb nélkül.
És tapasztalataim alapján nem fog gyorsabban lejönni 4 torrent, ha egyszerre, vagy egymás után töltöd. Sajnos a proci limit itt már bejátszik.( Azért irtam 20Mb/s -> 2MB/s-t, mert igy 10-es a váltószám. Nem akartam senkit félrevezetni. Számolni igy sokkal egyszerűbb, tisztában vagyok a byte és bit közötti váltoszámmal. )
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vargalex