Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
glugi
aktív tag
válasz
vargalex
üzenetére
Szia!
Egy wd 1,5 TB-os külső tápos hdd van rákötve, 128 mb swap, a maradék 1 partíció, ext4 és mindenféle adat. Töredezettséget nem tudom, 100 GB az összes foglalt terület.
A Te 0.5-ös firmedet használom, korábban extroot-ot, de azt most hanyagoltam, mert időnként elment a net (ppoe tárcsázott, de mégsem volt net), így maradt a swap és az ext4. Egyelőre jó így, más bajom nincs is a routerrel és meg is köszönöm én is a munkádat
.
Torrent nem megy közben, sőt, úgy is mértem, hogy letiltottam a torrentet, a minidlna-t, ushare-t, nyomtatót, hogy nehogy terheljen esetleg, tehát tök alap szolgáltatások plusz samba, minimális a load és így is alig megy 1,2 MB fölé az olvasás. Mindig a LAN SppedTest programmal mérek, illetve a totalcommanderrel is, gondolom nagyjából így helyesek az adatok. Nem tudom a wifi mennyire hiteles, de ott átlag 2 MB-ot mérek olvasásnak/írásnak is.
Nézzek esetleg valami log-ot? -
válasz
vargalex
üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy neked a samba is olyan sebességgel megy (DIR-825-ön), hogy az már közelít az USB-s külső házak végsebességéhez, így sokkal több nem is várható el az NFS-től se... De ha egy olyasmi arányt ki lehetne nyerni belőle, mint anno WL-500-on hozott az NFS a samba kárára, az már jó lehetne. Mellesleg ha sikerülne lényeges sebességnövekedést elérni vele, akkor talán ez lehetne a következő csomag, ami bekerül az fw-dbe.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Google Pixel topik
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Raspberry Pi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512 magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Nintendo Switch OLED 64+512GB okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos karcmentes!!
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- ASUS 5080 NOCTUA OC Edition - iPon garancia 2028.10.29.
- HP ProDesk 600 G5 SFF 9th Core i5 PC 8/256/500
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.