Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Bubukain
üzenetére
Felesleges csomagokat leszedned, a flash-ban úgysem lesz tőle nagyobb helyed, mivel ezek a ROM-ban találhatóak.
A transmission és a p910nd (nyomtató) a default konfigurációval még csak el sem indul automatikusan, tehát még csak RAM-ot és CPU időt sem igényel. Ha tényleg csak ezeket szedted le, akkor a Wifi-t biztosan nem érintette.
Milyen hardware verziójú a routered? Szerintem nyugodtan próbáld meg még egyszer, mert még tényleg nem találkoztam ilyennel (még csak nem is hallottam róla). Esetleg más böngészővel is megpróbálhatod. -
direwolf
őstag
válasz
Bubukain
üzenetére
A /etc/config/wireless file tartalmát csekkold, kb. ennyinek kell lenni benne:
config 'wifi-device' 'radio0'
option 'type' 'mac80211'
option 'channel' '11'
option 'macaddr' 'asajátmacaddressed'
option 'hwmode' '11ng'
option 'noscan' '1'
list 'ht_capab' 'SHORT-GI-40'
list 'ht_capab' 'DSSS_CCK-40'
option 'htmode' 'HT40-'
option 'country' 'HU'
option 'txpower' '20'
option 'disabled' '0'config 'wifi-iface'
option 'device' 'radio0'
option 'network' 'lan'
option 'mode' 'ap'
option 'ssid' 'asajátssidd'
option 'key' 'asajátkulcsod'
option 'encryption' 'psk2'Ami miatt nem szokott menni, az a rosszul megadott channel+htmode párosítás. Erről konkrétabban ITT olvashatsz a Deployment strategies/40 MHz in 2.4 GHz szekcióban.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Bubukain
üzenetére
Hi!
Pedig elhiheted, hogy több 1043ND-n is láttam már OpenWrt-t, illetve előtted más még nem jelezte a hibát (valamint a MAC Filter-en kívül nem nyúltam az oldalhoz, azaz az alap OpenWrt-ben is rossznak kellene lennie).
Egyébként megvártad, míg eltűnik az Applying changes groupbox? Mert a Wireless status-t (néha, főleg IE és Firefox alatt) már hamarabb mutatja a böngésző, minthogy a Network-ot újraindította volna a router. Gondolom, ha pl. torrent is fut, akkor jobban le van terhelve a router, azaz tovább is tarthat újraindítani neki. Képekkel bemutatva:Majd, ha újra is indította a Network-ot:

Látszik, hogy a második képen már eltűnt a fent említett groupbox, és helyes is a Status kijelzése.
-
Csabi1984
addikt
-
Celtis
veterán
válasz
Bubukain
üzenetére
Ilyet láttam én is, de nekem menet közben találta ki. Töröltem kompletten a wifi beállításokat és újra konfiguráltam.
Nem találom túl stabilnak a cuccot. Rendszeresen előfordul, hogy valamilyen apró konfigurálás után egyszer csak elérhetetlen egy darabig. Valószínűleg újraindul.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
,csak nem frissült be az oldal,Internet expoler meg egyből behozta!
vargalex