Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlmaZoli
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem. Korábban ntfs vinyom volt, de olvastam, hogy érdemes atrakni ext4-be. Ezt meg is tettem (win alatt van egy progi, ami tud ext4-ben formazni), két particiora bontottam a vinyot (mindkettő ext4), fel is mount-oltam a vargalex-fele luciban, eddig rendben is volna. Viszont a hálózati megosztasoknal nem látszik.... Korábban az ntfs-nél maga állította be a parametereket (letrehozasi maszk és könyvtár maszk), itt viszont nekem kellene beállítani, de nem tudom, hogy kell. Vki tudná segíteni, hogy a megosztasnal az egyes helyekhez (név, megosztasi út, maszkok, stb) mit kell írni?Köszönöm előre is a segítséget!
-
AlmaZoli
tag
válasz
Intruder2k5 #3349 üzenetére
Egy gyors kérdésem maradt: amit belinkeltel Gparted, az a leírás alapján Win alól is elindul. Ez azt jelenti, hogy nem kell live linux-öt telepíteni / indítani hozzá? Vagy amit belinkeltetek. iso file, az live linux alatt fut csak? Koszi a választ elore is!
-
AlmaZoli
tag
válasz
Intruder2k5 #3357 üzenetére
Nagyon köszönöm mindenkinek a sok segítséget
-
AlmaZoli
tag
Köszönöm a válaszokat, tényleg sokat segítetek
Nagyon néha Win alá is kötöm direktben, bár mivel Win és Android is gyönyörűen látja a router-ből, ezért lehet, hogy leszokom róla. Szerintem hagyok egy kis NTFS particiót csak a biztonság kedvéért, azt nem linkelem fel a router-be, csak akkor használom majd, ha direktben rákötöm Win-re (gondolom Win nem ismeri fel az EXT-et)
És ha jól látom, akkor amit Intruder fellinkelt (köszönet érte
) az egy .iso, azaz pl. MagicDisc-el csináljak egy virtuális meghajtót és hajrá, ugye?
-
AlmaZoli
tag
-
-
AlmaZoli
tag
Bocs, nem vagyok nagy szakértő. MiniDLNA azért kell, mert a tablet kezelőfelülete sokkal egyszerűbb, mint az Asus O!Play-é, ezért pl. zenét tableten keresztül szoktam hallgatni. Viszont filmet már Samba-n / Media Player-en keresztül nézek, mert nem szeretem mindig rádugdosni a tabletet az erősítőhöz. NTFS a vinyó
-
AlmaZoli
tag
Sziasztok, egy apró problémám lenne: egy "normál" módon és miniDLNA-vel megosztott vinyó esetében, ha külső Asus media player-el a "normál" módon megosztott vinyóról játszok le, akkor néha beakad.... Ha kikapcsolom a DLNA-t, utána már általában jó. Mi lehet a probléma, tudnátok ajánlani vmi megoldást rá? Vargalex féle jó kis Openwrt van fenn, amúgy nagyon tetszik, főleg a transmission funkció
Köszönöm a segítséget előre is!
-
AlmaZoli
tag
válasz
Intruder2k5 #2506 üzenetére
Kosz!
-
AlmaZoli
tag
Sziasztok, gyors kerdes: kacerkodom a Vargalex felrakasaval, viszont erdeklodom, ha vmiert vissza kellene tenni a gyari fw-t (mondjuk hw hiba lesz es garin belul javittatni kell), akkor mennyire bonyolult visszarakni es mennyire lehet eszrevenni, hogy masik fw volt rajat (pl. Galaxy S2-n kulon progi van a nyomok eltuntetesere) Elore is kosz a valaszt!
-
AlmaZoli
tag
válasz
Intruder2k5 #2466 üzenetére
Metron vagyok
-
AlmaZoli
tag
válasz
Intruder2k5 #2459 üzenetére
Danke
Na majd otthon megpróbáljuk!
-
AlmaZoli
tag
Sziasztok, gyors kérdésem lenne. Nemrég vettem egy ilyen router-t, teljesen jó, 2,5-es vinyót gyönyörűen megoszt mindennel (laptop, telefon, tablet), viszont az Oplay HDP-R1 vmiért szórakozik vele. Upnp alatt látja (nem network alatt) és hiába cseréltem rajta wifi adaptert (150 Mbites Asus, elvileg ezt adják a HDP-R2-höz), a nagyobb file-okat nem játsza le (media was removed - ezt írja), viszont a kisebbeket (mp3, stb.) simán lejátsza. Gyári fw van a routeren, az Oplay-en a HDP-R2 fw-e. Lehet, hogy vmit rosszul állítottam be a router-en? Előre is kösz a segítségetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest