Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
hramon94
tag
Sziasztok, ddns esetén hogy tudom a többi routert is elérni? Egy hálózaton vannak LAN-LAN kapcsolatban.
Ami a fő routert (192.168.1.1) azt elérem már csak a 1.2,1.3 kellene.. -
hramon94
tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni, hogy tudnék jelerősítésre használni egy másik OpenWrt-s routert.
Adott egy WDR3600 aminek a SSID-je: Wi-Fi /1 ez van ebben a szobában, a nappaliban van a másik OpenWrt-s router LAN-LAN kábelal összekötve, milyen módba kell állítanom a wifi-t a nappalis routeren hogy erősítse a jelet? -
hramon94
tag
Sziasztok. Most szereztem be egy HDD-t a routerhez és olyan kérdésem lenne, hogy a vargalex féle formázó segédben melyik opciót válasszam? Melyiknek mik az előnye / hatránya?
A formázó beállítja a csatolási pontokat vagy utána azt nekem kell manuálisan beállítani?
-
hramon94
tag
Sziasztok. Az olvasottak alapján rendeltem egy ilyen routert. Ha torrentezni is szeretnék rajta akkor azt csak a vargalex féle fwvel tudok igaz? A másik kérdés, hogy egy 4gb-s pendrive is megteszi ideiglenes tarhelynek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Tesla topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V33 - RYZEN 5 5600 - RTX 4060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Fostex PM-1 MK1 Studió Monitor
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (111)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- DEll G15 5530
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest