Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbl2
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen routeren mértem, az tudja bőven.
Csak a torrentet nem viszi a transmission-al használom.Laciokos: Most akkor tudja vagy nem tudja ezt a sebességet? Eezeleg egy másik router tudni fogja, mondjuk egy TP-link C7 vagy C9?
-
nbl2
senior tag
Sziasztok!
UPC-s netem megnövekedett 30->120-ra. Viszont a letöltési sebesség nem nött meg. Max. 4MB/s de valahogy nem olyan stabilan tartja mint az eddig. A lassabb nettel is megvolt a 3,4MB/s letöltés, ezért azt vártam, hogy legalább 10MB/s lesz most. A sebesség limit-et korlátlanra állítottam, de nem segített.
Valami beállítási gond lesz, vagy frissítenem kellene a transmisson-t újabb verzióra, vagy a routernek ennyi a letöltési limitje?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iOS alkalmazások
- Hobby elektronika
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest