- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
hruodnand
senior tag
válasz
mzsombor #11151 üzenetére
Huhh köszi. Közben már sikerült felraknom az openWRT oldaláról a firmware-t.
"beépítve torrent kliens, miniDLNA szerver, nyomtatószerver és még sok nyalánkság."
Ezek mind nem kellenek nekem, mivel NAS-om van, ami megold egy kalap alatt mindentSikerült bekonfigolnom rendesen a cuccost, szépen muzsikál eddig. (DDNS, SFTP, remote admin etc)
-
hruodnand
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11149 üzenetére
Értem, köszönöm, akkor ez kell rá ugye?
https://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/ar71xx/generic/openwrt-ar71xx-generic-tl-wdr3600-v1-squashfs-factory.binSimán behúzom a firmware frissítésnél neki és kész, gondolom. Urána meg lehet konfigolni a megszokott úton.
A gyári firmwaret vissza lehet rakni későbbiekben, ha úgy alakul? -
hruodnand
senior tag
Sziasztok!
Sikerult beszereznem egy ilyen routert.
Linksys wrt54gl volt nekem Tomato firmware-el elotte, most a gyari fiwmware van a tp-link-en, szerintetek erdemes a gyarit lecserelnem masik firmware-re? Mivel tudnak tobbet?
Torrent nekem nem kell mivel van NAS-om, viszont sok eszkoz log a wifi-n es 0-24 ben mennek.Megjegyzem, anno a tomato nagyon bevallt nekem a linksys-en, es funkcioban is tett hozza rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest