- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamarel
senior tag
-
vargalex
félisten
Szia!
Vannak különböző témák, amiket utólag telepíthetsz. Illetve régen volt a LuCI-admin-mini csomag, ami egyszerűsített beállítást tett lehetővé (igazából 1 oldalon konfigurálhattad pl. a WAN, LAN, WiFi kapcsolatot), de ezt megszüntették.
Mondjuk ízlések és pofonok, de én anno egy WL-500gP-n, illetve mostanában egy kollégám Linksys E3200-asán próbáltam Tomato-t, de én pont ott nem találtam meg semmit! Nyilván, mert LuCI-hoz vagyok szokva, te pedig fordítva, a Tomato-hoz. Szóval csak megszokás kérdése.
-
Az üzenet azt jelenti, hogy a forwardolni kívánt portot a router remote management-je használja, vagyis a távoli eléréshez ez van beállítva! Javaslom utóbbinál cseréld le valami más portra, és akkor nem lesz ilyen üzenet! Elvileg bármit beállíthatsz ami szabad, de az általában használatos másodlagos webszerver portszámok a következők...
88, 8080, 8081, 8888
-
-
hudyfiu
senior tag
Ha vargalex rendszerét raktad fel akkor elméletileg a böngészőbe írva...
192.168.1.1:8081
Oldalon találod a formázó felületet ahol azt hiszem az első verziót kell választanod.
Nincs most ilyen rendszerem ezért nem tudom biztosan.Ezzel formázza a vinyódat és felcsatolja a legjobb módon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AirPods Max - Space Grey - Első generációs - LIGHTNING
- NÉMET Logitech G515 Lightspeed
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest